Αρχική Νέα Mona Lisa: Ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato
Mona Lisa: Ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato

Mona Lisa: Ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mona Lisa Experience καλεί τους επισκέπτες του να μπουν στον εκλεπτυσμένο κόσμο της σοκολάτας και του gelato, ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια και βιώνοντας νέες εμπειρίες. Η κρέπα με το μέτρο για τους πιο τολμηρούς αποτελεί ένα από τα signature προϊόντα του, κάτι που το καθιστά ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των γλυκών. Το Mona Lisa εισχωρεί σε πολλαπλά κανάλια πώλησης χάρη στο ευρύ προϊοντικό του μείγμα. Η σοκολάτα και το gelato λειτουργούν «αυτόνομα» αλλά και συμπληρωματικά για άλλες δημιουργίες, όπως κρέπες και βάφλες.  Κρέπα με το μέτρο γεμισμένη με βελούδινες και κρεμώδεις πραλίνες, λαχταριστό gelato και τραγανοί ξηροί καρποί από τους καλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που προσφέρει το Mona Lisa.

Οι premium γεύσεις αυθεντικού gelato και η πανδαισία σοκολάτας σε κάθε της μορφή συνυφαίνουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις και ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις.

Η εμπειρία Mona Lisa ξεκινά από την είσοδο στο κατάστημα και ακολουθεί τον πελάτη σε όλο το customer journey αλλά και στο Instagram, δημιουργώντας μια Mona Lisa κοινότητα καθώς όλοι θέλουν να φωτογραφίσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες που βιώνουν με μια βόλτα στο αγαπημένο μέρος της πόλης! Είναι το μέρος όπου ο πιο αγνός και παιδικός μας εαυτός βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια για να μας θυμίσει πόσο σημαντικές είναι οι απλές καθημερινές στιγμές. Οι premium γεύσεις αυθεντικού gelato και η πανδαισία σοκολάτας σε κάθε της μορφή συνυφαίνουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις και ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις.

Μια γλυκιά επιχειρηματική πρόταση

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Mona Lisa είναι διαχρονική και εντάσσει τον νέο συνεργάτη στον απαιτητικό χώρο της εστίασης με ένα απόλυτα κερδοφόρο και αγαπητό concept. Το 2021 και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας στο Μοναστηράκι, το Mona Lisa ξεκίνησε τη δυναμική επέκταση του δικτύου του με το πρώτο κατάστημα franchise στην Κέρκυρα, εγκαινιάζοντας την παρουσία του στην προσοδοφόρα τουριστική αγορά. Τουριστικές περιοχές, κεντρικά σημεία μεγάλων αστικών κέντρων και επιλεγμένα σημεία της περιφερειακής αγοράς, αποτελούν τις αγορές στόχους για το σύστημα franchise Mona Lisa. Ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας, το ισχυρό brand name και φυσικά την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του Mona Lisa που είναι δίπλα του κάθε στιγμή.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Mona Lisa Experience

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ