Αρχική Νέα Mona Lisa: Ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων σε μια διαχρονική επιχειρηματική πρόταση

Mona Lisa: Ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων σε μια διαχρονική επιχειρηματική πρόταση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mona Lisa προσφέρει μια καινοτόμα και διαχρονική επιχειρηματική πρόταση η οποία απαντάει σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου franchisee που θέλει να κάνει το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα στον απαιτητικό αλλά προσοδοφόρο χώρο της εστίασης.

Το Mona Lisa στο Μοναστηράκι, αποτελεί μια σοκολατένια όαση μέσα στην πόλη και έναν σίγουρο σταθμό των περαστικών που κάνουν τη βόλτα τους στους δρόμους της Αθήνας. Είναι το μέρος που αναγεννάται ο παιδικός μας εαυτός και αναβλύζουν τα πιο αθώα και αγνά μας συναισθήματα με συνοδοιπόρο το εκλεκτό χειροποίητο gelato και την πάντα αγαπημένη σοκολάτα, σε κάθε της μορφή.

Με ένα concept με σαφή και ολοκληρωμένη ταυτότητα, διεισδύει δυναμικά στην απόλυτα κερδοφόρα αγορά του γλυκού, διαθέτοντας ένα προϊοντικό μείγμα που ξεπερνάει την εποχικότητα. Με πάνω από 30 γεύσεις χειροποίητου gelato και με το εργοστάσιο σοκολάτας να δουλεύει ακατάπαυστα, το Mona Lisa συνιστά τον πιο γλυκό προορισμό για πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της βόλτας. Με το artisanal στοιχείο να κυριαρχεί, όλες οι παρασκευές είναι χειροποίητες, φτιαγμένες από αγνά υλικά που διασφαλίζουν την ποιότητά τους.

Εκτός από πεντενόστιμο gelato και την μεγάλη ποικιλία σοκολατοειδών, το Mona Lisa διαθέτει signature προϊόντα όπως η κρέπα με το μέτρο και τα popsicles που ολοκληρώνουν το πιο γλυκό γευστικό ταξίδι! Η ποικιλία του προϊοντικού καταλόγου βοηθάει στην κάλυψη οποιασδήποτε γευστικής προτίμησης αλλά ταυτόχρονα και στην αύξηση της μέσης απόδειξης καθώς, ποιος μπορεί να αντισταθεί στις δεκάδες απολαυστικές και δελεαστικές επιλογές που προσφέρει το Mona Lisa;!

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Mona Lisa είναι διαχρονική και εντάσσει τον νέο συνεργάτη στον απαιτητικό χώρο της εστίασης με ένα απόλυτα κερδοφόρο, αγαπητό και διαχρονικό concept. Το 2021 και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας στο Μοναστηράκι, το Mona Lisa ξεκίνησε τη δυναμική επέκταση του δικτύου του με το πρώτο κατάστημα franchise στην Κέρκυρα, εγκαινιάζοντας την παρουσία του στην προσοδοφόρα τουριστική αγορά. Τουριστικές περιοχές, κεντρικά σημεία μεγάλων αστικών κέντρων και επιλεγμένα σημεία της περιφερειακής αγοράς, αποτελούν τις αγορές στόχους για το σύστημα franchise Mona Lisa.

Ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας, το ισχυρό brand name και φυσικά την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του Mona Lisa που είναι δίπλα του κάθε στιγμή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Mona Lisa Experience

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ