Αρχική Νέα Mona Lisa: Ένα πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας που μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Mona Lisa: Ένα πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας που μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο Mona Lisa η σοκολάτα έχει πρωταγωνιστική θέση! Στο πίσω μέρος του καταστήματος υπάρχει ένα πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας στο οποίο παρασκευάζονται όλων των ειδών οι σοκολατένιες νοστιμιές που απολαμβάνει καθημερινά ο επισκέπτης και δημιουργεί αλησμόνητες γευστικές αναμνήσεις! Όλες οι παρασκευές είναι χειροποίητες με το artisanal στοιχείο να επικρατεί σε ό,τι βγαίνει από το κατάστημα διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα κάθε προϊόντος.

Για τους ανθρώπους του Mona Lisa η σοκολάτα είναι μια μορφή τέχνης που παίρνει διάφορες μορφές, έτοιμες να εθίσουν, ακόμα περισσότερο, τον κόσμο στο πιο εκλεκτό γλυκό. To εργοστάσιο σοκολάτας του Mona Lisa αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας του concept και παράλληλα συμβάλει στην υψηλή παραγωγικότητα και στη διασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων.

Έτσι λοιπόν, από το εργοστάσιο σοκολάτας του Mona Lisa βγαίνουν πολύχρωμες και πεντανόστιμες σοκολατένιες μπάρες που αναδεικνύουν το μεγαλείο και την κομψότητα της σοκολάτας, μπουκίτσες και σοκολατάκια κάθε είδους, ιδιαίτερα toppings που χρησιμοποιούνται για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, σοκολατένια σετ δώρου για τους αγαπημένους μας αλλά και για ένα γλυκό κέρασμα του εαυτού μας στο σπίτι. Το Mona Lisa με τον τρόπο που μόνο εκείνο γνωρίζει, ξεναγεί τον κόσμο στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και γίνεται κοινωνός των πιο γλυκών εμπειριών για τον πελάτη.

Είναι το μέρος που μυεί τον επισκέπτη στην αυθεντικότητα του κλασικού gelato ντυμένο με την πιο σύγχρονη και ποιοτική μορφή του. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό που κάνει τη βόλτα του στην πόλη, το κέντρο της Αθήνας έχει πλημμυρίσει από αναγεννησιακά κυπελλάκια και χωνάκια παγωτού που συνοδεύονται από τα χαμόγελα απόλαυσης και ευτυχίας των ανθρώπων. Μέσα από το Mona Lisa όμως, το κοινό εκπαιδεύτηκε εκ νέου και στη μαγεία της σοκολάτας και του τρόπου παραγωγής της. Το εργοστάσιο σοκολάτας δουλεύει ασταμάτητα και είναι εκεί για να ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Το ευρύ προϊοντικό μείγμα του Mona Lisa εκτός από το να καλύπτει όλες τις γευστικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, επιτυγχάνει και την υπέρβαση της εποχικότητας.

Ο συνεργάτης franchisee μπαίνει σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο το οποίο έχει έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, προσφέρει νέες και μοναδικές εμπειρίες στον πελάτη εξασφαλίζοντας την ανανέωση και την πιστότητά του, υπερβαίνει την εποχικότητα και συνιστά ένα από τα πιο γνωστά brand name στον χώρο της σοκολάτας και του gelato.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Mona Lisa Experience

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ