Αν θέλαμε να περιγράψουμε κάπως την ιδρυτική ομάδα του Mon Kulur, κάποιες από τις πρώτες λέξεις που θα μας έρχονταν στον νου είναι η παράδοση, η ιστορία και η τεχνογνωσία.
Τα δύο αδέρφια, Στάθης και Θοδωρής Καραδήμας είναι οι εμπνευστές του ισχυρού concept και αποτελούν τη 3η γενιά αρτοποιών, κουβαλώντας αναμνήσεις, εμπειρία και γνώση στον χώρο της αρτοποιίας από τον πατέρα τους. Έχοντας φούρνους σε διάφορα μέρη της Αθήνας, έχουν ψήσει κι έχουν «ψηθεί» από πολύ μικρή ηλικία, γνωρίζοντας εκ των έσω τι σημαίνει να είναι κανείς αρτοποιός κι επιχειρηματίας .
Βλέποντας τις προοπτικές εξέλιξης στον χώρο του κουλουριού, άνοιξαν 2 καταστήματα και από το 2014 ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό. Όπως οι ίδιοι τονίζουν, για την επιτυχία δεν αρκεί να μάθει κανείς την τέχνη του ζυμώματος. «Ο χώρος της γαστρονομίας εξελίσσεται καθημερινά και αν δε θες να αποτύχεις δεν πρέπει να μείνεις στάσιμος. Πρέπει να δίνεις στον καταναλωτή νέες προτάσεις», υπογραμμίζουν.
Τα πιο νόστιμα κουλούρια, σε κάθε απόχρωση!
Κουλούρια πολύσπορα, καλαμποκένια, τυρένια, γεμιστά με φιλαδέλφεια και γαλοπούλα και τραγανά κουλουροκριτσίνια σε τεράστια ποικιλία, όπως πολύσπορο, τυρί, ηλιόσπορο κι ελιά είναι κάποιες από τις αλμυρές επιλογές, που χορταίνουν καθημερινά… «τον κάθε πεινασμένο»! Και για συμπλήρωση της αλμυρής απόλαυσης, τι είναι αυτό που κάνει πάντοτε τη διαφορά; Φυσικά μια σοκολατένια λιχουδιά, που κολάζει! Σοκολατένιες ζύμες, γεμιστές με σοκολάτα ΙΟΝ, πεντανόστιμα cookies, brioche και κουλουροκριτσίνια με γεύση στρατσιατέλα, κάστανο ή φράουλα και μπάρες δημητριακών, είναι μόνο κάποιες από τις γλυκές προτάσεις του Mon Kulur, που κάνουν κάθε ουρανίσκο «ευτυχισμένο».