Αρχική Νέα Mon Kulur: Η επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί σε success stories

Mon Kulur: Η επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί σε success stories

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η Μon Kulur, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Με την είσοδο του Mon Kulur στο franchising το 2019, ξεκίνησε αμέσως η επέκταση του δικτύου και εκτός των ορίων του νομού Αττικής. Σήμερα το δίκτυο Μon Kulur, σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO., αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κοζάνη, Δράμα και Ρόδο. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές. Άλλωστε το Mon Kulur έχει επιτύχει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονίας.

mon kulur 14

Η συνταγή επιτυχίας του Μon Kulur

Κάθε στιγμή της ημέρας, τα καταστήματα Mon Kulur είναι γεμάτα κόσμο. Ουρές από κόσμο, που απομακρύνεται από το κατάστημα, κρατώντας πολύχρωμα κουλούρια, κουλουροκριτσίνια, μπάρες δημητριακών και κάθε λογής λιχουδιά, απολαμβάνοντας το ρόφημα, τον χυμό ή τον καφέ του. Διακρίνονται επίσης από τα αρώματα, που διαχέονται στον δρόμο, καθώς κάθε κουλούρι πλάθεται και ψήνεται εκείνη τη στιγμή, παρουσία των πελατών. Ενώ ταυτόχρονα, ξεχωρίζουν για τις χαμογελαστές παρέες που κάθονται έξω από το κατάστημα, απολαμβάνοντας κάθε ξεχωριστή λιχουδιά και κάθε απολαυστικό ρόφημα.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το δίκτυο Mon Kulur συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Νέα καταστήματα προστέθηκαν στον ενεργητικό της εταιρείας καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kulur αποκτούν μία επιχείρηση που δουλεύει και είναι αποδοτική σε κάθε συνθήκη.

mon kulur kosmos

Γιατί οι συνεργάτες του Μon Kulur νιώθουν ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή;

Μία από τις αρχές των ανθρώπων του Mon Kulur είναι να αντιμετωπίζουν κάθε νέο συνεργάτη ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Από την πρώτη «γνωριμία» με το concept αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας ο franchisee προχωρά πάντα με την υποστήριξη της εταιρείας, που εμπιστεύθηκε. Οι franchisees βλέπουν την επένδυσή τους να αποφέρει καρπούς και νιώθουν ότι η συνεργασία τους με το Mon Kulur ήταν η καλύτερη επιλογή που πήραν.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kulur, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ