Αρχική Νέα Mon Kulur: Η καθημερινή σου στάση για καφέ και ζεστό κουλούρι

Mon Kulur: Η καθημερινή σου στάση για καφέ και ζεστό κουλούρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Mon Kulur έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης από όπου περνάμε καθημερινά για να πάρουμε ολόφρεσκα κουλούρια με τη συνοδεία εκλεκτού καφέ και δροσερών χυμών, σε προσιτές για όλους τιμές!

Η συνταγή επιτυχίας του Mon Kulur, της πρώτης αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα, είναι ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας. Το Mon Kulur είναι η γεύση που μας φτιάχνει τη μέρα! Είναι η urban αισθητική, η διαδικασία της παρασκευής, που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του πελάτη, και το μοναδικό packaging! Είναι εμπειρία!

mon kulur franchise

Καινούργια δεδομένα με ίδιες συνήθειες

Η πραγματικότητα μας αλλάζει καθημερινά και εμείς καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η περιόδος αυτή μας οδήγησε στα σπίτια  μας όπου εκεί πλέον πίνουμε το πρωινό μας καφεδάκι. Τα δεδομένα αλλάζουν αλλα οι αγαπημένες συνήθειες παραμένουν οι ίδιες.

Σε όλη την διάρκεια των ειδικών συνθηκών το δίκτυο Mon Kulur βρέθηκε δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή φέρνοντας στο χώρο του το αγαπημένο καφέ ή κουλούρι, δίνοντας έτσι μια πιο χαρούμενη πινελιά στην νέα πραγματικότητα του. Η εαιρεία είχε το χρόνο να βελιτώσει αλλά και να εξελίξει την υπηρεσία take away ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλο και περισσότερο κόσμο.

mon kulur franchise

Το Mon Kulur franchise αντέχει στον χρόνο και την κρίση

Γρήγορη διείσδυση στην εκάστοτε αγορά προσφέρει το προϊόν-πρωταγωνιστής της αλυσίδας Mon Kulur. Το κουλούρι έχει να επιδείξει μια πραγματικά εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, αφού εδώ και αιώνες αποτελεί αγαπημένη συνήθεια.

Με ένα προϊόν τόσο αγαπητό και οικείο, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, ενώ μπορούν άμεσα να ενεργοποιήσουν και μια ακόμη ζώνη κερδοφορίας, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Οι value for money ολοκληρωμένες προτάσεις του Mon Kulur, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κρατούν πιστή την πελατεία των καταστημάτων ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ