Αρχική Νέα Mon Kooloor: Το νέο κατάστημα franchise στην Ηλιούπολη είναι γεγονός!

Mon Kooloor: Το νέο κατάστημα franchise στην Ηλιούπολη είναι γεγονός!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με νέο σημείο franchise στην Ηλιούπολη, στην οδό Πάρνηθος 2-4, το Mon Kooloor συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία. Από τις 06/06/2023, το νέο κατάστημα προσφέρει τις ξεχωριστές γεύσεις για τις οποίες το Mon Kooloor έχει γίνει αγαπητό στο κοινό.

Με επίκεντρο πάντα το κουλούρι, το Mon Kooloor παρουσιάζει μια σειρά προϊόντων, με εξαιρετική ποικιλία γευστικών συνδυασμών, όπως τα γλυκά και αλμυρά γεμιστά κουλούρια, τα τσουρέκια, ο αρωματικός καφές και οι δροσερές επιλογές του juice bar. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η εξέλιξη της πρότασης σαν βασικό εργαλείο διεκδίκησης και εξασφάλισης επαναληψιμότητας πωλήσεων.

Το Mon Kooloor ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική αγορά της εστίασης

Για ακόμη μια φορά, το Mon Kooloor αναδεικνύει τη θέση του ως η ολοκληρωμένη πρόταση στην εστίαση, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Το Mon Kooloor επικεντρώνεται στο δημοφιλές κουλούρι Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας 3 καταστήματα σε 1 καθώς αναπτύσσει επιτυχημένα 3 διατροφικά concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice bar), καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες στην αγορά της καφεστίασης.

Δέσμευση στην επιτυχία των συνεργατών

Το σύστημα franchise Mon Kooloor διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και μηχανισμούς υποστήριξης που εξασφαλίζουν την επιτυχία των νέων και υφιστάμενων συνεργατών. Έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις σε εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, συστήματα και διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, κεντρική προμήθεια, κάθετες συμφωνίες και κεντρική αποθήκη.

Επιπλέον, υπάρχουν οργανογράμματα και ομάδες ελέγχου, μαζί με ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που παρέχει συνεχή υποστήριξη στους franchisees. Αυτά τα μέτρα διασφαλίζουν σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα εντός του δικτύου, ενισχύοντας την αφοσίωση και τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις για τους συνεργάτες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ