Αρχική Νέα Mon Kooloor: Νέο κατάστημα στο Κερατσίνι
Mon Kooloor: Νέο κατάστημα στο Κερατσίνι

Mon Kooloor: Νέο κατάστημα στο Κερατσίνι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Mon Kooloor άνοιξε νέο κατάστημα στο Κερατσίνι τη Δευτέρα 30/10 και υποδέχθηκε τους πιστούς πελάτες της. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 184, κοντά στην πλατεία Λαού στην περιοχή του Κερατσινίου. Η Mon Kooloor παραμένει πιστή στο καθημερινό ραντεβού του κοινού της και το ανταμείβει με την αγαπημένη του συνήθεια – το γεμιστό κουλούρι και τον αρωματικό καφέ!

Η Mon Kooloor συντροφεύει τους πελάτες της στις βόλτες στην πόλη, στη διαδρομή προς το σχολείο ή στο διάλειμμα απ’ τη δουλειά και φέρνει το κουλούρι πάντα στο επίκεντρο. Η αλυσίδα Mon Kooloor παρουσιάζει μια σειρά προϊόντων με εξαιρετική ποικιλία γευστικών συνδυασμών, όπως τα γλυκά και αλμυρά γεμιστά κουλούρια, τα τσουρέκια, τον αρωματικό καφέ και τις δροσερές επιλογές του juice bar. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η εξέλιξη της πρότασης ως βασικό εργαλείο διεκδίκησης και εξασφάλισης επαναληψιμότητας πωλήσεων.

mon kooloor neo katastima

Μια ολοκληρωμένη πρόταση στην εστίαση

Για ακόμη μια φορά, η Mon Kooloor αναδεικνύει τη θέση της ως ολοκληρωμένη πρόταση στην εστίαση, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Η Mon Kooloor επικεντρώνεται στο δημοφιλές κουλούρι Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας 3 καταστήματα σε 1, καθώς αναπτύσσει επιτυχημένα 3 διατροφικά concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice bar) καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες στην αγορά της καφεστίασης.

Η MON KOOLOOR συμβάλλει στην αξιοπιστία του θεσμού του franchising αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικών franchisees, κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας όλων των συστημάτων franchise.

Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 ανέδειξαν την MON KOOLOOR ως GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE RETAIL STORES FRANCHISE, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στο franchising και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Στην πολυετή πορεία της, η MON KOOLOOR έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που την καθιστούν ηγέτη, στον τομέα των εξειδικευμένων καταστημάτων εστίασης. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Ένα εξαιρετικά καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μοντέλο, που συνδυάζει υψηλή ποιότητα προϊόντων με ένα μοναδικό service etiquette.
  • Τις σύγχρονες υποδομές που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα των franchisees, χτίζοντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με εταιρείες-πρότυπα, ενισχύοντας την εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Τη συνεχή εξέλιξη του προϊοντικού μείγματος, παραμένοντας σταθεροί στα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του concept.
  • Την ευέλικτη και λιτή δομή διοίκησης.

Το μοντέλο λειτουργίας της MON KOOLOOR απεδείχθη εξαιρετικά ανθεκτικό απέναντι στις προκλήσεις της εποχής. Η MON KOOLOOR συμβάλλει στην αξιοπιστία του θεσμού του franchising αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικών franchisees, κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας όλων των συστημάτων franchise.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ