Αρχική Νέα Mon Kooloor: Νέο franchise στο Κορωπί!

Mon Kooloor: Νέο franchise στο Κορωπί!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το νέο κύμα ανάπτυξης franchise του MON KOOLOOR συνεχίζεται με επιτυχία. Το Κορωπί είναι η επόμενη περιοχή που υποδέχθηκε με επιτυχία το δικό της MON KOOLOOR, στην οδό Βασ.

Κωνσταντίνου 212.

Η οικογένεια του MON KOOLOOR μεγαλώνει συνεχώς αποδεικνύοντας ότι η αλυσίδα αυτή προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον ανήσυχο καταναλωτή. Με χαμηλό κόστος και με εξαιρετική ποιότητα το MON KOOLOOR προσφέρει snacks που λειτουργούν σαν πλήρες γεύμα συνοδεία καφέ ή χυμού.

Η οικογένεια παίζει τον πρώτο ρόλο στην επιτυχία

Η MON KOOLOOR έχει μισό αιώνα εμπειρίας στην αρτοποιία και αυτό που έχει καταφέρει να μεταφέρει στην αναπτυξιακή της στρατηγική είναι η πραγματική αίσθηση της οικογένειας μεταξύ των συνεργατών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σωστή επιλογή franchisee, τη διαρκή εκπαίδευση και την υποστήριξη στο κάθε κατάστημα από το πρώτο βήμα.

Μια πρόταση φτιαγμένη για να κερδίζει

Το σύστημα franchise του Mon Kooloor έχει φτιαχτεί με τρόπο που κερδίζει διαρκώς έδαφος στον κλάδο του και δημιουργεί επιτυχημένους επιχειρηματίες:

  • Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει 3 καταστήματα σε 1, με χαρακτηριστική ευκολία στη λειτουργία του, ευελιξία στο ωράριο και κυρίως μειωμένο food cost και λειτουργικά έξοδα..
  • Ο βασικός στόχος των ιδρυτών του Mon Kooloor είναι η επιτυχία κάθε franchisee ξεχωριστά και η διαρκής εξέλιξη του brand.
  • Επίσης, η ενίσχυση του προϊοντικού μείγματος και η δυνατότητα προσέλκυσης πελατών πέρα από το πρωινό και στο δεκατιανό και το μεσημεριανό, δημιουργούν μια συνθήκη ευέλικτης και ισορροπημένης κερδοφορίας.
  • Παραμένει, παρόλες τις εξελίξεις, μια easy opening και operating επένδυση.
  • Πρόκειται για μια καθαρή επενδυτική πρόταση χωρίς κρυφά κόστη και υπερβάσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ