Αρχική Νέα Mon Kooloor: Ενισχύει την παρουσία του με την ανακαίνιση 5 καταστημάτων
Mon Kooloor: Ενισχύει την παρουσία του με την ανακαίνιση 5 καταστημάτων

Mon Kooloor: Ενισχύει την παρουσία του με την ανακαίνιση 5 καταστημάτων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mon Kooloor ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο της ανακαίνισης των καταστημάτων του δικτύου σε διάφορες τοποθεσίες, όπως τον Κορυδαλλό, την οδό Δωδεκαννήσου, τα Ιλίσια, το Παγκράτι, την Καλλιθέα και το κατάστημα της 3ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η στρατηγική κίνηση αποδεικνύει τη δέσμευση του Mon Kooloor για διατήρηση της ομοιόμορφης ποιότητας και εικόνας σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη, καθώς και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου μεριδίου της αγοράς.

Mon Kooloor
Δυναμική παρουσία στην εστίαση

Με έμφαση στη δημιουργία μιας ενιαίας και ευχάριστης εμπειρίας πελάτη, το Mon Kooloor αναγνωρίζει τη σημασία της αναβάθμισης των καταστημάτων του ώστε να αντικατοπτρίζουν τις αξίες του brand, καθώς και να ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στις εξελισσόμενες ανάγκες του κοινού. Η διαδικασία της ανακαίνισης περιλάμβανε μια σειρά βελτιώσεων, από τη βελτίωση της εικόνας των καταστημάτων έως την ενσωμάτωση προηγμένης τεχνολογίας και βελτίωση του design σε κάθε περιοχή. Με τα ανανεωμένα καταστήματα στον Κορυδαλλό, στην Δωδεκανήσου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στα Ιλίσια, στο Παγκράτι, την Ν. Ιωνία και στην Καλλιθέα  το Mon Kooloor διεκδικεί δυναμικά ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά της καφεστίασης, προσελκύοντας νέο κοινό σε περιοχές υψηλής δυναμικής. Το δίκτυο franchise επένδυσε στην ανανέωση του merchandising και της διακόσμησης, με στόχο τη δημιουργία μιας φιλόξενης, ζεστής και μοντέρνας εμφάνισης, που αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία πελάτη μέσα στο κατάστημα, ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα του δικτύου και προσελκύοντας νέο κοινό.

Mon Kooloor
Επένδυση στην ενιαία εικόνα του δικτύου

Με την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας, το Mon Kooloor απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή του στη διατήρηση ενός ενιαίου brand identity, καθώς και προτύπων ποιότητας στα καταστήματά του. Οι πελάτες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών όταν επισκέπτονται οποιοδήποτε κατάστημα, καθώς το δίκτυο προσπαθεί να προσφέρει ένα ομοιόμορφο και εξαιρετικό περιβάλλον. Τα ανακαινισμένα καταστήματα αντιπροσωπεύουν την αφοσίωση του Mon Kooloor να παραμένει επίκαιρο και ανταγωνιστικό στον κλάδο της εστίασης. Μέσω αυτών των ανακαινίσεων, το franchise στοχεύει στην προσέλκυση και διατήρηση πιστής πελατειακής βάσης, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει νέο κοινό που εκτιμά το σύγχρονο και καλά οργανωμένο περιβάλλον καταστημάτων. Καθώς το Mon Kooloor συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνει την παρουσία του, τα ανακαινισμένα καταστήματα χρησιμεύουν ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης του franchise να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στους πελάτες του, σε κάθε τοποθεσία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ