Αρχική Νέα Mon Kooloor: Ελκυστικό – Διαχρονικό – Αποδοτικό

Mon Kooloor: Ελκυστικό – Διαχρονικό – Αποδοτικό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση Mon Kooloor διακρίνεται για την ελκυστικότητα, τη διαχρονικότητα και την αποδοτικότητα της. Κάθε στιγμή της ημέρας, τα καταστήματα Mon Kooloor είναι γεμάτα κόσμο. Ουρές από κόσμο, που απομακρύνεται από το κατάστημα, κρατώντας πολύχρωμα κουλούρια, κουλουροκριτσίνια, μπάρες δημητριακών και κάθε λογής λιχουδιά, απολαμβάνοντας το ρόφημα, τον χυμό ή τον καφέ του.

Διακρίνονται επίσης από τα αρώματα, που διαχέονται στον δρόμο, καθώς κάθε κουλούρι πλάθεται και ψήνεται εκείνη τη στιγμή, παρουσία των πελατών. Ενώ ταυτόχρονα, ξεχωρίζουν για τις χαμογελαστές παρέες που κάθονται έξω από το κατάστημα, απολαμβάνοντας κάθε ξεχωριστή λιχουδιά και κάθε απολαυστικό ρόφημα.

Τα σύγχρονα καταστήματα franchise του Mon Kooloor, προσφέρουν μία ευρύτατη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με καφέ και χυμό, και όχι μόνο. Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kοοloor γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kοoloor προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει μια ακόμα πηγή κερδοφορίας, πέρα από το sit-in και το take-away, που δεν είναι άλλη από το delivery.

monkooloorfranchise

Πλάθοντας…success stories

Γρήγορη διείσδυση στην εκάστοτε αγορά προσφέρει το προϊόν – πρωταγωνιστής της αλυσίδας Mon Kooloor. Το κουλούρι έχει να επιδείξει μια πραγματικά εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, αφού εδώ και αιώνες αποτελεί αγαπημένη συνήθεια.

Με ένα προϊόν τόσο αγαπητό και οικείο, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kooloor γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, ενώ μπορούν άμεσα να ενεργοποιήσουν και μια ακόμη ζώνη κερδοφορίας, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Οι value for money ολοκληρωμένες προτάσεις του Mon Kooloor, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κρατούν πιστή την πελατεία των καταστημάτων ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ