Αρχική Νέα MON KOOLOOR: Διαχρονικό προϊόν και πρόταση που οδηγεί στην κερδοφορία

MON KOOLOOR: Διαχρονικό προϊόν και πρόταση που οδηγεί στην κερδοφορία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mon Kooloor έχει καθιερωθεί πλέον ως ο ηγέτης στην κατηγορία των κουλουριών, διαθέτοντας ένα διαχρονικό concept που οδηγεί τον franchisee σε κερδοφορία.

Eδώ και μια δεκαετία, το Mon Kooloor αποδεικνύει ότι χαρακτηρίζεται από όραμα, εξέλιξη και συνέπεια χωρίς να θυσιάζεται η εμπειρία του καταναλωτή και μας υπενθυμίζει ότι το νόστιμο snack μπορεί να είναι υγιεινό και προσιτό.

Με γερές βάσεις στην παράδοση, το Mon Kooloor αγκαλιάζει τις επιλογές και ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή. Το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της Mon Kooloor αποτελεί μια ασφαλή και ευέλικτη επιχειρηματική επένδυση καθώς πλαισιώνεται από πολυετή γνώση αλλά και από τις απαραίτητες διαδικασίες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Σταθερά ανοδική πορεία στον κλάδο της εστίασης

Από την αρχή της λειτουργίας του, το Mon Kooloor επέλεξε να προχωρήσει σταθερά βασιζόμενο στις διαχρονικές αξίες που το έκαναν τόσο αγαπητό στο κοινό. Η διαφάνεια προς τον καταναλωτή που ξεκινά με την ανοιχτή «πρόσκληση» μέσω του στησίματος των καταστημάτων και συνεχίζεται με την παρασκευή των προϊόντων που λαμβάνει μέρος μπροστά στην πελάτη.

Η οικογένεια του Mon Kooloor οδηγεί τον franchisee στην επιτυχία

Η οικογένεια του MON KOOLOOR μεγαλώνει συνεχώς αποδεικνύοντας ότι η αλυσίδα αυτή προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον ανήσυχο καταναλωτή. Με χαμηλό κόστος και με εξαιρετική ποιότητα το MON KOOLOOR προσφέρει snacks που λειτουργούν ως πλήρες γεύμα συνοδεία καφέ ή χυμού.

Με μισό αιώνα εμπειρίας στην αρτοποιία το Mon Kooloor έχει καταφέρει να μεταφέρει στην αναπτυξιακή της στρατηγική είναι η πραγματική αίσθηση της οικογένειας μεταξύ των συνεργατών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σωστή επιλογή franchisee, τη διαρκή εκπαίδευση και την υποστήριξη στο κάθε κατάστημα από το πρώτο βήμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ