Αρχική Νέα Mon Kooloor: Ανακαινισμένος χώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Mon Kooloor: Ανακαινισμένος χώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην καρδιά μιας γοητευτικής γειτονιάς της Θεσσαλονίκης, το Mon Kooloor στην οδό Δωδεκανήσου πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως, εκπέμποντας νέο αέρα στην περιοχή. Ο ζωντανός χώρος διαθέτει μοντέρνο και νεανικό design, δημιουργώντας το ιδανικό μέρος και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ντόπιους και επισκέπτες να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες του Mon Kooloor.

Στέκι γευστικών συναντήσεων

Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που εμπνέει για πεντανόστιμες συναντήσεις. Άλλωστε, το πλήρες μενού του Mon Kooloor ικανοποιεί όλα τα γούστα, κάθε ώρα της ημέρας, με την ασυναγώνιστη ποικιλία από αλμυρά και γλυκά κουλούρια, αρωματικό καφέ κορυφαίας ποιότητας, super bowls και σαλάτες, καθώς και το ολοκληρωμένο juice bar για ακόμη πιο healthy επιλογές.

Mon Kooloor SKG

Εκεί που η παράδοση συναντά την καινοτομία

Στον μαγευτικό κόσμο του Mon Kooloor, η τέχνη της αρτοποιίας και του καφέ ενώνονται σε ένα ελκυστικό επιχειρηματικό μοντέλο, που συνδυάζει τρεις έννοιες τροφίμων σε μία. Το Mon Kooloor στέκεται περήφανο, πατώντας γερά στην παράδοση, όπου κυριαρχούν οι διαχρονικές ελληνικές συνταγές. Το μυρωδάτο άρωμα των φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων και οι κόκκοι του καφέ που ψήνεται με αγάπη στην εντέλεια, παρασύρουν τους επισκέπτες να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες σε ένα ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον.

Ισορροπημένο επιχειρηματικό μοντέλο

Το Mon Kooloor παρουσιάζει ελεγχόμενο food cost και πολλαπλές πηγές εσόδων, καθώς συνδυάζει 3 concept σε 1. Η σημαντική πλειοψηφία των franchisees του Mon Kooloor είναι οικογενειακές επιχειρήσεις, γεγονός που αποδεικνύει πως το concept εξασφαλίζει ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Οι ιδρυτές, οι οποίοι προέρχονται από ένα παρόμοιο επιχειρηματικό περιβάλλον, δεσμεύονται να υποστηρίξουν τον θεσμό της οικογένειας και να διασφαλίσουν ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Mon Kooloor λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη και τους πόρους που χρειάζονται. Χάρη στο επιτυχημένο μοντέλο της νεανικής επιχειρηματικότητας, οι δικαιοδόχοι της Mon Kooloor είναι σε θέση να επιτύχουν γρήγορα το νεκρό σημείο και να ανακτήσουν την επένδυσή τους, οδηγώντας σε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Η κερδοφορία της Mon Kooloor είναι ευέλικτη και ισορροπημένη, επιτρέποντας ένα ομαλό και άμεσο άνοιγμα ενός franchise με ένα ελκυστικό ποσό αρχικής επένδυσης που δεν κρύβει κανένα κόστος ή αμοιβή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ