Αρχική Νέα Mini STOP Kiosk: Η 5 σε 1 επιλογή που οι καταναλωτές διαλέγουν 24/7
Mini STOP Kiosk: Η 5 σε 1 επιλογή που οι καταναλωτές διαλέγουν 24/7

Mini STOP Kiosk: Η 5 σε 1 επιλογή που οι καταναλωτές διαλέγουν 24/7

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mini STOP Kiosk αποτελούν ένα 5 σε 1 κατάστημα, που συνδυάζει convenience store, coffee shop, snack shop, καπνοπωλείο/κάβα και υπηρεσίες καθημερινότητας με ένα διευρυμένο ωράριο που καλύπτει όλες τις ώρες τις ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί πάντοτε να βρει αυτό που ζητάει, όποτε το ζητάει.

Στοχεύουν στη διαμόρφωση καταστημάτων ευκολίας (convenience stores) τα οποία θα λειτουργούν στα πρότυπα ενός “compact store”, αξιοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις οικονομίες κλίμακας που μπορούν να προκύψουν από τα πλεονεκτήματα που αναδεικνύονται από την αξιοποίηση του πιο “συμπιεσμένου χώρου”, ενώ γρήγορα γίνονται και χώρος συνάντησης της γειτονιάς.

Τα Mini STOP Kiosk διαθέτουν και στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές σε κατηγορίες προϊόντων (καπνικά, καφές, snacks, προϊόντα κάβας κλπ.) που ενδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη του συνεργάτη.

Το προσωπικό των Mini STOP Kiosk είναι άρτιο εκπαιδευμένο, εξυπηρετεί τους πελάτες με συνέπεια και ευγένεια και δημιουργεί μαζί τους σχέσεις οικειότητας και καθημερινότητας.

Το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του:

  • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης που προσφέρει αναβάθμιση στον χώρο των convenience stores.
  • Εξειδικευμένο και ευρύ προϊοντικό μείγμα με αιχμή την προσαρμοστικότητα του στις συνθήκες ζήτησης της εκάστοτε περιοχής δραστηριοποιήσης.
  • Πρόταση που εξελίσσεται με βάση τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στην αγορά του convenience, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία. Παρουσιάζει ολοκληρωμένη πρόταση με βάση την ποικιλία προϊόντων, δημιουργώντας ευκαιρίες συνδυαστικών πωλήσεων και αύξησης της μέσης απόδειξης.
  • Ασφάλεια, σιγουριά και αξιοπιστία, πάντα στο πλευρό του πελάτη.

Η εταιρεία παρέχει στον συνεργάτη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης δύο εβδομάδων, που καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος, όπως η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών, η ανάπτυξη των πωλήσεων και η διατήρηση της άψογης εικόνας του καταστήματος.

Το προσωπικό των Mini STOP Kiosk είναι άρτιο εκπαιδευμένο, εξυπηρετεί τους πελάτες με συνέπεια και ευγένεια και δημιουργεί μαζί τους σχέσεις οικειότητας και καθημερινότητας. Η Mini STOP Kiosk αναλαμβάνει την πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MINI STOP KIOSK

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ