Αρχική Νέα Mini STOP Kiosk: Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με εμπειρία 10 ετών
Mini STOP Kiosk: Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με την εμπειρία 10 ετών

Mini STOP Kiosk: Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με εμπειρία 10 ετών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mini STOP Kiosk διαθέτουν ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, με εμπειρία 10 ετών στο χώρο της μικρής λιανικής και γνωρίζουν όλα όσα χρειάζεται ο franchisee για να λειτουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση. Το Mini STOP Kiosk έχει φτάσει πλέον τα 20 καταστήματα στην Αττική, απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς την αλυσίδα.

Η ομάδα του Mini STOP Kiosk παρέχει στον franchisee ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης δύο εβδομάδων. Η εταιρεία δεν λειτουργεί ως απλός προμηθευτής, αλλά παρέχει ενεργή υποστήριξη στην εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του, στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος και στην ανάπτυξη προγραμμάτων marketing για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Ο franchisee επωφελείται από στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές σε κατηγορίες προϊόντων (καπνικά, καφές, snacks, προϊόντα κάβας κλπ.) που ενδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη.

Παράλληλα, διαθέτει ολοκληρωμένα και δοκιμασμένα συστήματα μηχανογράφησης και διαχείρισης των προμηθειών, που διασφαλίζουν υψηλή λειτουργικότητα και απόδοση.

Δίνεται και επιπρόσθετη εκπαίδευση για τον franchisee, σχετικά με την προώθηση του καταστήματος στην τοπική αγορά, τη διαχείριση του προσωπικού του, την παρακολούθηση των πωλήσεων και των οικονομικών του αποτελεσμάτων.

Ο franchisee επωφελείται από στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές σε κατηγορίες προϊόντων (καπνικά, καφές, snacks, προϊόντα κάβας κλπ.) που ενδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη. Οι εν λόγω στρατηγικές συνεργασίες εξασφαλίζουν υψηλή διαθεσιμότητα σε μεγάλη ποικιλία νέων και διαφοροποιημένων προϊόντων, αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.

Τα Mini STOP Kiosκ προσφέρουν:

  • Πρωτοποριακή οργανική σύνδεση convenience store, με coffee/snack, είδη καπνού και κάβας.
  • Διευρυμένο ωράριο
  • Υψηλού επιπέδου διαθεσιμότητα σε ποιοτικά προϊόντα
  • Εύκολη πλοήγηση εντός του καταστήματος, οργάνωση και εστιασμένη τοποθέτηση προϊόντων
  • Προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των τοπικών αγορών
  • Απλό και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας
  • Πολυετής εμπειρία στην αγορά μικρής λιανικής
  • Ύπαρξη στρατηγικού προμηθευτή σε προϊόντα κάβας

Τα Convenience Stores αναδεικνύονται ως άμεση απάντηση στις αναζητήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς συνδυάζουν πολλαπλά οφέλη, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, είτε σε κατάστημα, είτε με παράδοση στην πόρτα του σπιτιού του, ακόμα και 24/7, προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία, συνδυασμένη με φιλική εξυπηρέτηση και ανθρώπινη επαφή.

Τα Mini STOP Kiosk στοχεύουν στη διαμόρφωση καταστημάτων ευκολίας (convenience stores) τα οποία θα λειτουργούν στα πρότυπα ενός “compact store”, αξιοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις οικονομίες κλίμακας που μπορούν να προκύψουν από τα πλεονεκτήματα που αναδεικνύονται από την αξιοποίηση του πιο “συμπιεσμένου χώρου”.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MINI STOP KIOSK

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ