Αρχική Νέα Μια «γλυκιά και φρέσκια» Davinci εμφάνιση στη HORECA

Μια «γλυκιά και φρέσκια» Davinci εμφάνιση στη HORECA

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η σύγχρονη gelateria που έγινε σημείο αναφοράς σε Μύκονο και Μοναστηράκι, Davinci Artisan Gelato, έδωσε το παρών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση HORECA 2017.

Η εμφάνισή του Davinci Artisan Gelato ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς παρουσίασε τις ξεχωριστές ποικιλίες αλλά και τις πεντανόστιμες γεύσεις, που συνοδεύουν αποκλειστικά το συγκεκριμένο και ανεπανάληπτο gelato.

Η ποιότητα των φρέσκων, ελληνικών και χειροποίητων προϊόντων που προσφέρει, μετατρέπει κάθε απλό επισκέπτη σε πιστό πελάτη και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία που το βοηθούν να διαφοροποιείται και να ξεχωρίζει.

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης. Διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα του Hospitality και Foodservice industry. Με την αμέριστη στήριξη και συμμετοχή των μεγαλύτερων θεσμικών φορέων του κλάδου έχει καταξιωθεί ως μία σπουδαία διοργάνωση υψηλού κύρους και βαρύνουσας σημασίας, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ