Αρχική Νέα Μια επιτυχημένη και κερδοφόρα συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια επιτυχημένη και κερδοφόρα συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιλογή του κλάδου των σούπερ μάρκετ για έναν υποψήφιο franchisee φαίνεται ελκυστική, μια και είναι από τις αγορές που έχουν επηρεαστεί λίγότερο από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. «Ζώντας και οι ίδιοι σε αυτή τη χώρα διαπιστώναμε ότι όλο και περισσότερο μειώναμε τις δαπάνες μας σε ρούχα, σε ταξίδια και γενικότερα σε κάθε μορφή διασκέδασης και αναψυχής, αλλά συνεχίζαμε αμείωτα να επισκεπτόμαστε το super market καθώς είχαμε ήδη περικόψει και τις επισκέψεις μας σε χώρους εστίασης», εξηγεί σε συνέντευξή του στο Franchise Success ο κ.

Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, franchisee της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κάρυστο. Επομένως «Ο κλάδος των super market για μένα και τη σύζυγό μου φάνταζε σαν μια ασφαλής επένδυση».

Την τελική απόφαση μας επισφράγισε η επίσκεψη και η συνομιλία με άλλους συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος.

 

Με ποια κριτήρια όμως επέλεξε τα ΑΒ;

«Όπως ανέφερα και παραπάνω στην απόφασή μας σκεφτόμασταν ως καταναλωτές και όχι σαν επενδυτές. Ψωνίζοντας από τις διάφορες αλυσίδες που υπήρχαν, διαπιστώναμε συγκριτικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας σε όλους τους τομείς» εξηγεί και συνεχίζει: «Οι ασυναγώνιστες τιμές, οι ασταμάτητες προσφορές, η υψηλή ποιότητα προϊόντων, οι καθαροί και σύγχρονοι χώροι πώλησης, αλλά και το προσωπικό που πλαισίωνε τα καταστήματα, ήταν παράγοντες που μας επηρέασαν στο να συνεργαστούμε αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία αυτή».

Και πώς προέκυψε η τελική επιλογή;

Την τελική απόφαση μας επισφράγισε η επίσκεψη και η συνομιλία με άλλους συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος. Μιλώντας μαζί τους ελαχιστοποιήθηκαν οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες μας καθώς συναντώντας τους διαπιστώναμε ότι τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα τα λειτουργούσαν οικογένειες απόλυτα ικανοποιημένες και ευχαριστημένες με την επιλογή τους.

Πώς όμως τους υποδέχθηκε η τοπική αγορά;

Στο άνοιγμα του καταστήματος, έμπειροι σύμβουλοι ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια δίπλα μας, αλλά και με το πέρασμα των μηνών οι συνεχείς επισκέψεις τους μας βελτίωναν και μας έκαναν ακόμη καλύτερους και πιο αποδοτικούς.

Η τοπική αγορά γνώριζε ήδη την αλυσίδα. Ποιος άλλωστε δεν γνωρίζει την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η πρόκληση που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν όχι τόσο να βάλουμε τους καταναλωτές στο κατάστημα μας, αλλά να τους κάνουμε δικούς μας, καθημερινούς. Για να το κατορθώσουμε όμως αυτό εκτός από προσωπική εργασία και προσήλωση στη βασική αρχή της εταιρείας που δεν είναι άλλη από την καλύτερη σχέση ποιότητας -τιμής, χρειαζόμασταν και αρωγό την εταιρεία, η οποία είναι συνέχεια δίπλα μας, με καθημερινή επικοινωνία σε ανθρώπινο πάντα επίπεδο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ