Αρχική Νέα Μεγαλώνει το Stegno με νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Μεγαλώνει το Stegno με νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Stegno συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία στη Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, μετά το πετυχημένο άνοιγμα στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, επεκτάθηκε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου 85.

Μεγάλωσε έτσι η οικογένεια του Stegno με την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η συνεργάτης – franchisee του καταστήματος, Βασιλική Παπάζογλου, εμφανώς ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, μίλησε για το πρώτο σημείο του Stegno στη συμπρωτεύουσα. «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το επίπεδο υποστήριξης από όλη την ομάδα του Stegno. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα βγει και προς τα έξω, τώρα με το άνοιγμα του καταστήματος», εξηγεί αρχικά για να συμπληρώσει: «Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου με φροντίζουν. Υπολογίζουν και το τελευταίο δικό μου ευρώ σαν να είναι δικό τους».

stegno

«Με την ομάδα του Stegno νιώθω ασφάλεια σε πολλαπλά επίπεδα»

Ταυτόχρονα η κυρία Παπάζογλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ασφάλεια που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανοίγματος του νέου καταστήματος. «Νιώθω ασφάλεια με την ομάδα του Stegno σε πολλαπλά επίπεδα. Ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκπαίδευση, η μεταφορά της τεχνογνωσίας και ταυτόχρονα παρέχει την υποστήριξη που απαιτείται. Μπορώ να πω, πως την χαρακτηρίζει η αμεσότητα και ήδη, πριν ανοίξω το πρώτο κατάστημα, σκέφτομαι την επόμενη ημέρα με το άνοιγμα ενός δεύτερου», είπε σχετικά.

Η αλυσίδα Stegno, με πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων επενδύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και δομημένο σύστημα franchise, προσφέρει μια ελκυστική πρόταση για τους υποψήφιους επενδυτές, με γρήγορη μετάβαση στην κερδοφορία που δεν σταματάει να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της αγοράς.

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο«Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ