Αρχική Νέα Μεγαλώνει η οικογένεια του Coffee Berry

Μεγαλώνει η οικογένεια του Coffee Berry

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Coffee Berry συνεχίζει να αναπτύσσεται, με τη δημιουργία ακόμα ενός καταστήματος στην Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 3). Έτσι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τα γευστικά προϊόντα της επιχείρησης.

Η εταιρεία προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα στο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία Ξηρών Καρπών και Αποξηραμένων Φρούτων, Βιολογικά προϊόντα, Προϊόντα Sugar Free και Hyper Foods, Σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες Τσαγιού και Snacks.

Το επενδυτικό πλάνο του Coffee Berry παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπως είναι ο χώρος της εστίασης και ειδικά στην υποκατηγορία Coffee & Snack. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν περισσότερα από 180 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, κάτι που φανερώνει την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια.

Στο Coffee Berry απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISEστα The Franchise Success Awards 2022, για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ