Αρχική Νέα Μεγαλώνει η οικογένεια του 4all με νέο κατάστημα στο Ηράκλειο

Μεγαλώνει η οικογένεια του 4all με νέο κατάστημα στο Ηράκλειο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το 4all συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς το επενδυτικό του πλάνο, με τη δημιουργία ακόμη ενός καταστήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης, επί της οδού Ικάρου και Ηροδότου 140, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η αλυσίδα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, με το νέο κατάστημα να είναι το 16ο για το 2022, ενώ συνολικά έχει φτάσει τα 104.

Στα καταστήματα 4all οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο μέχρι προϊόντα supermarket, ενώ προσφέρεται και take away καφές. Η αλυσίδα έχει ως επίκεντρο τις ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εστίασης.

Στο δίκτυο 4all απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE RESPONSIBILITY 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς, μένοντας πάντα στο πλευρό των συνεργατών του σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει εφαρμόσει καλές πρακτικές αποτελώντας πρότυπο προς τόσο όφελος τόσο των νέων δικτύων όσο και του franchising στην Ελλάδα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ