Αρχική Νέα «Με το ZIMARI προχωράω μπροστά με καινοτόμες ενέργειες»

«Με το ZIMARI προχωράω μπροστά με καινοτόμες ενέργειες»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ZIMARI είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελεί πόλο έλξης για τους franchisees που επιθυμούν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον κλάδο της καφεστίασης.

O  Γιάννης Τέτας, συνεργάτης – franchisee του καταστήματος της Πανόρμου, μας εξηγεί πώς βρήκε στο ZIMARI την επιχειρηματική πρόταση που τον βοηθάει να εξελιχθεί σας επαγγελματίας.

«Η επιτυχία του concept αποτελεί πόλο έλξης πολλών franchisees, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση στον τομέα της εστίασης, με μειωμένο ρίσκο», αναφέρει αρχικά για να συμπληρώσει: «Πίστεψα ότι έχοντας δίπλα μια οργανωμένη εταιρεία, θα μπορέσω να προχωρήσω μπροστά και να κάνω καινοτόμες ενέργειες. Επιπλέον, σε ένα κατάστημα franchise, πολλές διαδικασίες και λειτουργίες είναι έτοιμες και δοκιμασμένες. Είτε αυτά λέγονται προϊόντα, είτε αυτά λέγονται ενέργειες μάρκετινγκ, είτε καινοτομίες. Έχοντας ένα δοκιμασμένο σύστημα, μπορείς εσύ, ως επιχειρηματίας, να προχωρήσεις πιο εύκολα χωρίς πειραματισμούς».

zimari

Οι πλούσιες και γευστικές all day επιλογές του ZIMARI

Η μεγάλη προϊοντική γκάμα που περιέχει το ZIMARI καλύπτει πολλές και διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ποιοτικές πρώτες ύλες, αλλά και τη φιλική εξυπηρέτηση. Στα πέντε καταστήματα του δικτύου που βρίσκονται στην Αθήνα, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει  μέσα από μια πλούσια παλέτα γεύσεων από παραδοσιακές πίτες και ζύμες, φτιαγμένες από αγνά, ποιοτικά υλικά.

Και επειδή η ημέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καφέ, ο speciality ιταλικός καφές ανώτερης ποιότητας, που σερβίρεται συμπληρώνει ιδανικά ένα πλήρες πρωινό. Για τα μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, το ZIMARI φροντίζει να παρέχει πολλές γευστικές επιλογές σε snacks: από κρουασάν, μέχρι μπισκότα, muffins, κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά και χειροποίητες μπάρες βρώμης που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο των καταστημάτων.

zimari

Απαντώντας, εξάλλου, στις νέες τάσεις στην καφεστίαση και τον χώρο του snack, το ZIMARI προσφέρει πλούσιες επιλογές για brunch αλλά και healthy. Οι προτάσεις προς τον καταναλωτή βασίζονται στις σαλάτες με λαχανικά και super foods ή στα πλήρη lunch boxes με βάση τον τόνο, τον σολωμό και την pasta. Επιπλέον, το ZIMARI περιέχει μεγάλη ποικιλία από burgers και κλαμπ sandwich, ενώ τα εργαστήρια που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάστημα παράγουν καθημερινά πολλά γευστικά γλυκά, από cheesecakes και κορμούς, μέχρι τάρτες, κέικ και μηλόπιτες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ