Αρχική Νέα «Με την αμέριστη συμπαράσταση της FRANKLIN COFFEE HOUSE, η επιτυχία μας ήταν δεδομένη»

«Με την αμέριστη συμπαράσταση της FRANKLIN COFFEE HOUSE, η επιτυχία μας ήταν δεδομένη»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Χρόνια στην εστίαση, ο Ευάγγελος Ρίζος το καλοκαίρι του 2017 αποφάσισε να ασχοληθεί με την καφεστίαση, την αγαπημένη του υποκατηγορία στον κλάδο, όπως μας εξηγεί. Τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου αποκτά το δικό του FRANKLIN COFEE HOUSE στη Λάρισα, επί της οδού Παπαναστασίου 70.

Για ποιους λόγους όμως ξεχώρισε τη FRANKLIN COFFEE HOUSE και γιατί επέλεξε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

«Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα τη FRANKLIN COFFEE HOUSE για την τεχνογνωσία, την άριστη εξυπηρέτηση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, το μεράκι και για την κάθετη παραγωγή που προσφέρει, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακος. Με τη μέθοδο του franchising, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς η εταιρεία μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω το δικό μου FRANKLIN COFFEE HOUSE», μας εξηγεί.

 franklin.franchisee

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά; Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίσατε και πώς σας υποστήριξε η εταιρεία;

Ο κόσμος μας υποδέχτηκε με πολύ αγάπη και από την πρώτη στιγμή λαμβάναμε θετικά σχόλια για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση από τη FRANKLIN COFFEE HOUSE που ήταν-και παραμένει πάντα δίπλα μας σε ό,τι τη χρειαστούμε- υπερκεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες.

Ποια είναι η εμπειρία που έχετε αποκομίσει από τη μέχρι τώρα λειτουργία του καταστήματος;

Με μότο τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα, προσφέρουμε τον πιο απολαυστικό καφέ που για εμάς αποτελεί ιεροτελεστία! Έχοντας στο πλευρό μου τη FRANKLIN COFFEE HOUSE, καθημερινά ζω μια πολύ όμορφη εμπειρία, δουλεύοντας με έμπιστους ανθρώπους που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα.

Τι είδους υποστήριξη – εκπαίδευση λαμβάνετε από την εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματος έως σήμερα;

H συνεργασία μας είναι εποικοδομητική και υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Μας αντιμετωπίζουν πρώτα σαν φίλους και έπειτα σαν συνεργάτες, γεγονός που συμβάλλει στην επιτυχία του καταστήματος. Επεξεργαζόμαστε τον κάθε κόκκο καφέ με αγάπη και μεράκι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό και κάθε ρόφημά μας να αγγίζει την τελειότητα. Σε αυτό, ασφαλώς και μας έχει βοηθήσει η εταιρεία, με το εξειδικευμένο προσωπικό της που πάντα με χαμόγελο και ευγένεια προσφέρει στον πελάτη τα καλύτερα προϊόντα στη σωστή τιμή.

Θα συστήνατε τη FRANKLIN COFFEE HOUSE σε έναν συγγενή ή φίλο που θέλει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της καφεστίασης; Τι θα τον συμβουλεύατε ;

Η επένδυση στη FRANKLIN COFFEE HOUSE είναι πραγματικά συμφέρουσα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι μια εταιρεία που χαρακτηρίζεται για το πάθος και την υψηλή τεχνογνωσία. Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει και με την υποστήριξη της FRANKLIN COFFEE HOUSE η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Αν θες να γίνεις μέλος της οικογένειας της FRANKLIN COFFEE HOUSE, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ