Αρχική Νέα Mε ανανεωμένη εικόνα καταστημάτων γιορτάζει ο Γρηγόρης τα 50 χρόνια του

Mε ανανεωμένη εικόνα καταστημάτων γιορτάζει ο Γρηγόρης τα 50 χρόνια του

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με μία νέα εικόνα στα καταστήματα Γρηγόρης, η εταιρεία ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια της, σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μία καινούργια εποχή!

Το αποτέλεσμα είναι μία αναβαθμισμένη minimal αισθητική και ένας σύγχρονος χαρακτήρας. Η κυριαρχία του λευκού και του πράσινου, ο μοντέρνος φωτισμός, οι ξύλινοι πάγκοι και η χρήση digital οθονών, έρχονται να αναβαθμίσουν την αγοραστική εμπειρία και να αναδείξουν την τεχνογνωσία του «Γρηγόρη» στον καφέ και στο φαγητό.

gregorys nea eikona franchise

Η νέα εικόνα έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται στα καταστήματα Γρηγόρης και το επόμενο διάστημα θα μπορούμε να τα επισκεφθούμε σε όλο και περισσότερες γειτονιές.

Για την προσαρμογή του δικτύου franchise στα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS ο Μίλτος Τριανταφύλλου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Ο Γρηγόρης, που σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 50 χρόνια, έχει καταφέρει αυτή τη μεγάλη ανάπτυξη λόγω της διορατικότητας και της μεγάλης ευελιξίας που τον διακρίνουν. Αυτό σημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες, ξεκινώντας από τα αυτονόητα που είναι η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας. Εξοπλίσαμε αμέσως τα καταστήματα με όλα τα απαραίτητα, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα μέτρα ασφάλειας και προστασίας και θεσπίσαμε πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής».

gregorys nea eikona franchise eksotriki

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφύλλου, στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί περαιτέρω, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που είτε δεν έχει παρουσία, ή που πρέπει να ενισχύσει τον αριθμό των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, με στόχευση στην επαρχία. Ταυτόχρονα, κάνει προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα για μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ