Αρχική Νέα Με αισιοδοξία βλέπει η FRANKLIN COFFEE HOUSE τη νέα χρονιά!

Με αισιοδοξία βλέπει η FRANKLIN COFFEE HOUSE τη νέα χρονιά!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οι άνθρωποι της FRANKLIN COFFEE HOUSE , γνωρίζοντας καλά τον κλάδο της καφεστίασης, εδώ και 13 χρόνια δημιουργούν εξαιρετικά ροφήματα και συντροφεύουν με γευστικά σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι σχεδιάζουν και την ανάπτυξη με βάση τη γνώση και την εμπειρία εφαρμόζοντας win win πρακτικές ανάμεσα στους νέους επενδυτές και την εταιρεία.

Στόχος της FRANKLIN COFFEE HOUSE για τη νέα χρονιά, είναι το άνοιγμα καταστημάτων σε μεγάλα αστικά κέντρα, ώστε να απλώσει τις μοναδικές του συνταγές σε ολόκληρη την Ελλάδα!

«Μέσα στο 2017 ολοκληρώσαμε ένα φρέσκο, δυναμικό concept και ξεκινήσαμε να το εφαρμόζουμε δυναμικά. Αυτό το διάστημα ετοιμάζουμε 2 νέα καταστήματα σε κεντρικά σημεία και συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις. Δεχόμαστε καθημερινά πολλά ενδιαφέροντα για ενημερώσεις σχετικά με το σύστημα franchise της Franklin  και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους», τονίζει ο κ. Νίκος Μπουμπουγιατζής, γενικός διευθυντής της εταιρείας.

Η ύπαρξη ανταγωνιστικού entry fee και μηδενικών royalties, σε συνδυασμό με το οικονομικό κατασκευαστικό κόστος, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα δυναμικό και κερδοφόρο ξεκίνημα.

Η FRANKLIN COFFEE HOUSE σύντομα προχωρά σε νέο σχεδιασμό για περιοχές που έδειξαν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, όπως η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Αττική, η Θεσσαλία και η Κύπρος. «Αυτό μας γεμίζει με δύναμη και ενέργεια. Η πρόκληση της ανάπτυξης ειδικά σε περίοδο κρίσης είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα», συμπληρώνει ο κ. Μπουμπουγιατζής.

Για να αποκτήσεις το δικό σου FRANKLIN COFFEE HOUSE, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ