Αρχική Νέα Με αέρα Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα η Pepco

Με αέρα Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα η Pepco

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με αέρα Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα η Pepco, η πολωνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων. Η κίνηση αυτή αναμένεται να οδηγήσει σε ισχυρότατο ανταγωνισμό που ενδεχομένως θα αποβεί προς όφελος των καταναλωτών.

Τα καταστήματα της Pepco αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στη χώρα μας μέσα στο 2022. Πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων με έδρα την Πολωνία, η οποία ιδρύθηκε το 1999 και τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει  την παρουσία της σε 17 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

pepco-menshouse-1

Δυναμική ανάπτυξη με πλήθος προϊόντων

Η πολωνική Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει ρούχα για όλες τις ηλικίες, παιχνίδια, υποδήματα, καλλυντικά, είδη για το σπίτι, αξεσουάρ μόδας, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα οικιακά προϊόντα. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ο συνδυασμός πολλών επιλογών και χαμηλών τιμών. Όπως αναφέρει και η εταιρεία “δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της – ειδικά σε οικογένειες με περιορισμένα οικονομικά – όλα όσα χρειάζονται για να αναπληρώσουν και να βελτιώσουν το σπίτι τους σε βασικές κατηγορίες γενικών εμπορευμάτων, ενδυμάτων και Ταχέως Κινούμενων Καταναλωτικών Αγαθών.”

pepco-menshouse-3

Πρώτη στάση, Αθήνα

Στην χώρα μας η Pepco αναμένεται στην πρώτη φάση ανάπτυξής να επενδύσει σε 12 καταστήματα με κύριο στόχο περιοχές της πρωτεύουσας. Η αναπτυξιακή της στρατηγική βασίζεται όχι μόνο στην καλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα οικονομικά ελκυστικών προϊόντων, αλλά και στην ευρύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα, πέρα από την Αθήνα, η Pepco θα αναπτύξει καταστήματα και σε άλλες πόλεις της χώρας μας.

Με εμβαδό καταστημάτων που θα κυμαίνεται από 350 έως 650 τετραγωνικά μέτρα κατά μέσο όρο, τα Pepco στοχεύουν να κατακτήσουν σημαντικό μερίδιο στην ενδιάμεση αγορά μεταξύ των καταστημάτων γειτονιάς (convenience stores) και των πολυκαταστημάτων τύπου Jumbo, με τα οποία έχουν και παρόμοια φιλοσοφία και αρχιτεκτονική δικτύου.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ