Αρχική Νέα ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Ταξίδι στις γεύσεις και στην ελληνική παράδοση

ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Ταξίδι στις γεύσεις και στην ελληνική παράδοση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Μασσαλία είναι ένα μεζεδοπωλείο με αυθεντικές γεύσεις που πηγάζουν από την ελληνική γαστρονομική ιστορία και σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μεσογείου, μετατρέπουν την επίσκεψη σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.

Ο επισκέπτης της Μασσαλίας μπαίνοντας σε ένα από τα καταστήματά της, νιώθει από την πρώτη στιγμή ότι εδώ, κάτι είναι διαφορετικό. Η αύρα που αποπνέει το concept δημιουργεί ένα περιβάλλον που σπάνια συναντά κανείς σε ένα μεζεδοπωλείο. Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο στοίχημα των ιδρυτών του, να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη. Και όπως φαίνεται, τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά.

η ομάδα της Μασσαλίας, προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δημιουργία των πιάτων, όσο και σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον τρόπο λειτουργίας!
Επιπλέον, ο franchisee που παίρνει μέρος στο ταξίδι της Μασσαλίας, αποκτά αυτομάτως και στήριξη σε μια σειρά ζητημάτων, όπως η επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας, η αποκλειστικότητα της περιοχής, η καθοδήγηση στον τρόπο λειτουργίας μέσω ολοκληρωμένων εγχειριδίων λειτουργίας κ.λπ.

Η ομάδα της Μασσαλίας, προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δημιουργία των πιάτων, όσο και σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον τρόπο λειτουργίας!

Ο franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα των Μασσαλία δεν είναι απαραίτητο να έχει πείρα στην εστίαση ή στην επιχειρηματικότητα γενικότερα. Τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει, είναι το μεράκι, η διάθεση για δουλειά, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσικά να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με διαφάνεια και αξιοπιστία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ