Αρχική Νέα ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Μια νέα πνοή στην εστίαση

ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Μια νέα πνοή στην εστίαση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Γεύσεις, αρώματα, εικόνες και μια φιλοσοφία εμπνευσμένη από τον «αέρα» της Μεσογείου. Ένα ταξίδι που άρχισε στην αρχαία Ελλάδα, συνεχίστηκε στις ακτές της Γαλλίας και πέρασε από όλα εκείνα τα σημεία του χάρτη που έδωσαν στα μεζεδοπωλεία Μασσαλία τη μοναδική ταυτότητά τους.

Η Μασσαλία είναι ένα μεζεδοπωλείο με αυθεντικές γεύσεις από αγνά προιόντα που πηγάζουν από την ελληνική γαστρονομική ιστορία που σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μεσογείου, μετατρέπουν την επίσκεψη σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.

Το ταξίδι αρχίζει το 2010 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και με τις πρωτόγνωρες και πεντανόστιμες συνταγές του, κερδίζει το απαιτητικό κοινό της περιοχής. Η φήμη του εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς και το 2014 η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη δική της… Μασσαλία και σύντομα δημιουργείται ένα brand συνυφασμένο με τη νοστιμιά, την ποιότητα και την ποικιλία, σε έναν χώρο ζεστό, ιδανικό για μοναδικές στιγμές από νωρίς το μεσημέρι, έως αργά το βράδυ!

 

η ομάδα της Μασσαλίας, προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δημιουργία των πιάτων, όσο και σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον τρόπο λειτουργίας!
Επιπλέον, ο franchisee που παίρνει μέρος στο ταξίδι της Μασσαλίας, αποκτά αυτομάτως και στήριξη σε μια σειρά ζητημάτων, όπως η επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας, η αποκλειστικότητα της περιοχής, η καθοδήγηση στον τρόπο λειτουργίας μέσω ολοκληρωμένων εγχειριδίων λειτουργίας κ.λπ.

Η ομάδα της Μασσαλίας, προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δημιουργία των πιάτων, όσο και σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον τρόπο λειτουργίας! Επιπλέον, ο franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα των Μασσαλία δεν είναι απαραίτητο να έχει πείρα στην εστίαση ή στην επιχειρηματικότητα γενικότερα. Τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει, είναι το μεράκι, η διάθεση για δουλειά, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσικά να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με διαφάνεια και αξιοπιστία.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ