Το ταξίδι της Μασσαλίας ξεκίνησε πριν από περίπου 7 χρόνια στη Νέα Φώκαια και σήμερα, με 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, μυεί τους επισκέπτες του στις υπέροχες γεύσεις και αρώματα της μεσογειακής κουζίνας.
“Στη Μασσαλία ο επισκέπτης θα βρει τις γνώριμες σε όλους μας γεύσεις, τις ίδιες που γνώρισαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας από τα παιδικά τους χρόνια προσθέτοντας όμως κάτι πολύ βασικό: τη δημιουργική έμπνευση ορισμένων από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας”, δηλώνει ο συνιδρυτής της Μασσαλίας, κ. Νίκος Καρδαράς.
«Τον τελευταίο καιρό καταφέρνουμε να κάνουμε 60.000 κουβέρ τον χρόνο και μάλιστα σε δύο από τα πιο απαιτητικά κοινά της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Ο στόχος μας δεν είναι να σερβίρουμε τον επισκέπτη ένα απλό πιάτο με φαγητό. Βασικό μέλημά μας είναι να παίξουμε με τις αισθήσεις του, τα συναισθήματά του, τις μνήμες του και να δημιουργήσουμε μια ουσιαστική σχέση μαζί του», συμπληρώνει ο κ. Καρδαράς.
Ο υποψήφιος συνεργάτης θα έχει την πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη από την εταιρεία. Η Μασσαλία, εκτός από μεζεδοπωλείο είναι και μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση με τμήματα που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και προσφέρει πολλές προοπτικές στους franchisees, αρκεί να υπάρχει θέληση και μεράκι από πλευράς τους.
Η συνέντευξη του κυρίου Νίκου Καρδαρά θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS, ν. 65