Αρχική Νέα Μασσαλία: δημιουργική εστίαση με πλεονεκτήματα

Μασσαλία: δημιουργική εστίαση με πλεονεκτήματα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Μασσαλία μετατρέπει την καθημερινή έξοδο για φαγητό σε συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι και δημιουργεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση που διαφέρει.

Το μεσογειακό μεζεδοπωλείο με το «ανήσυχο» πνεύμα κατέχει πλούσια εμπειρία και μεράκι και προτείνει ένα franchise concept με αμοιβαία αποδοτικότητα.

Γιατί;

Γιατί έχει χτίσει το δικό του, ισχυρό brand. Μπορεί τα 2 καταστήματα του να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, αλλά η φήμη του πιο δημιουργικού μεζεδοπωλείου έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα. Οι λάτρεις του καλού φαγητού γνωρίζουν τη Μασσαλία και την επισκέπτονται από διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να ζήσουν τη γευστική εμπειρία του δικτύου και να περάσουν όμορφες στιγμές σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Μια επίσκεψη στα reviews των πελατών αρκεί για να καταλάβει κανείς την αγάπη που δέχεται καθημερινά η Μασσαλία!

Γιατί εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά. Το μενού των δημιουργικών μεζεδοπωλείων καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, με επιλογές μεσημεριανές και βραδινές όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει την ελευθερία επιλογής του καταναλωτή μέσα από την πληρότητα του προϊοντικού μείγματος.  Χάρη στο πολυδιάστατο μενού τους, τα καταστήματα αποτελούν ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα ηλικιών καθώς επίσης και για τουριστικά κοινά που θέλουν να μυηθούν στην δημιουργική πλευρά της Ελληνικής κουζίνας.

Γιατί έχει εμπειρία. Οι συνεργάτες της Μασσαλία, με παρουσία στην εστίαση από το 2010 και πάθος για το καλό φαγητό, συλλέγουν συνεχώς εικόνες και εμπειρίες που χρησιμοποιούν για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα καθημερινά. Ο μελλοντικός συνεργάτης της Μασσαλία θα λάβει λοιπόν όλη την τεχνογνωσία του δικτύου προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα του επιχείρηση με τα πιο ισχυρά εφόδια. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα λάβει καλύπτει το κατάστημα τόσο σε επίπεδο δημιουργίας όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Γιατί έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Επιλέγοντας ποιοτικούς προμηθευτές, το δίκτυο διαφοροποιείται απέναντι στον ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας φιλικές τιμές και χαμηλό food cost δημιουργεί ισχυρά πλεονεκτήματα που ωφελούν όλο το δίκτυο και ενισχύουν την κερδοφορία.

Αν θέλεις να ανοίξεις κι εσύ τη δική σου δημιουργική Μασσαλία, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ