Αρχική Νέα Marasil: Βραβείο για το Maison Marasil Packaging

Marasil: Βραβείο για το Maison Marasil Packaging

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το βραβείο για το Maison Marasil Packaging απέσπασε η Φράγκος A . E . Στην τελετή απονομής των πρώτων Packaging Innovation Awards 2016 , η συσκευασία Maison Marasil πουέχει αγαπηθεί απ’ όλους τους φίλους και τις φίλες του δημοφιλούς brand παιδικών ρούχων, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να διακριθεί.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Η γνώστη αλυσίδα απέσπασε το βραβείο αφενός για το μοντέρνο και πολυτελή σχεδιασμό της, ο οποίος της προσδίδει την έννοια του δώρου ανεξάρτητα εάν η παραγγελία-αγορά προορίζεται γι’ αυτό το σκοπό. Αφετέρου για τη συλλεκτική της αξία, μιας το εικαστικό της συσκευασίας διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, πριν τυπωθεί νέα σειρά με νέο σχεδιασμό. Πάνω στη συγκεκριμένη συσκευασία στηρίχτηκε όλη η τηλεοπτική επικοινωνία και η προώθηση του brand της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καταστεί σήμα κατατεθέν του Maison Marasil .

Η διάκριση αυτή δίνει την ευκαιρία στην Φράγκος A . E . να συμμετάσχει στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό βραβείων συσκευασίας Worldstar Packaging Awards 2017 , που διοργανώνεται από τον World Packaging Organisation.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ