Αρχική Νέα Malthouse Beer n’ Food: Το μέρος που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά

Malthouse Beer n’ Food: Το μέρος που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

Πριν 9 χρόνια, ο κ. Μιχάλης Κολοκούδιας μαζί με τους δυο του γιούς τον Γιώργο και τον Θεόδωρο, λάτρεις της μπύρας και του καλού φαγητού αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει.

Στόχος ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου όλοι οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με την καλύτερη μουσική.

Σήμερα το Malthouse Beer n’ Food χαρακτηρίζεται ως ο ναός της μπύρας, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών του αγαπημένου ποτού.Ένα καινοτόμο casual dinner concept που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό, μοναδικά ποτά, ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λειτουργίες με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

malthhouse 3

Η rock n roll έκδοση της μπύρας

Το κοινό του Malthouse Beer n’ Food έχει την ευκαιρία να γευτεί φρέσκια μπύρα από διάφορα μέρη του κόσμου και τελικά να επιλέξει αυτήν που «του πάει καλύτερα». Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό, 100 για την ακρίβεια, διαφορετικών ειδών μπύρας, ανακαλύπτοντας νέα αρώματα και γεύσεις. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα αλλά και η βαθιά γνώση πάνω στη μπύρα, δεν αφήνει αδιάφορους και τους μη-φίλους της μπύρας.

Για την ομάδα του Malthouse, η επιλογή μπύρας δεν είναι κάτι το απλό. Είναι μια «παιχνιδιάρικη» διαδικασία που προτρέπει τον επισκέπτη να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή. Το ευδιάθετο και πάντα φιλικό προσωπικό του καταστήματος βρίσκεται εκεί για να λύσει κάθε απορία αλλά και να εξηγήσει τη «Βίβλο» της μπύρας, που βρίσκεται πάνω σε κάθε τραπέζι.

malthhouse 2

Η επιχειρηματική πρόταση Malthouse Beer N ‘ Food

Η επιτυχία του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Κύπρου και η εταιρεία είναι έτοιμη να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας με νέους συνεργάτες.

Μέσα από χρόνια εμπειρίας στην εστίαση, η ομάδα του Malthouse Beer n’ Food έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept, τυποποιώντας τις διαδικασίες και τα συστήματα ώστε ο franchisee, από την έναρξη, να μπορεί να λειτουργεί με ευκολία και γνώση μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το Malthouse Beer & Food εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ