Αρχική Νέα ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ: Από το 1955 στο πιάτο μας!

ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ: Από το 1955 στο πιάτο μας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το όνομά του, θεσμός στο κοντοσούβλι. Με βασικούς άξονες την παράδοση, την τεχνογνωσία και την άριστη ποιότητα, η εταιρεία Μαλλιώρας ανασυντάσσεται, αναμορφώνεται και προσθέτει νέες πινελιές τόσο στο προϊοντικό της μείγμα, όσο και στο σύστημα franchise της!

mallioras-salata

Όλα ξεκινούν πριν 65 χρόνια, στο Αγναντερό της Καρδίτσας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο Αχιλλέας Μαλλιώρας, ο οποίος ανοίγει μια μικρή ταβέρνα, που γίνεται σημείο αναφοράς για την περιοχή. Μοναδικές συνταγές από τους μαΐστρους στο ψήσιμο, μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα και κόσμος που συνέρεε να δοκιμάσει τα μοναδικά του προϊόντα.

mallioras-pita-tylixto

Πολύ σύντομα το όνομά του εδραιώθηκε και συνδέθηκε άρρηκτα με το προϊόν, ενώ η διεύθυνση του καταστήματος, λίγα χρόνια αργότερα, πέρασε στον γιο της οικογένειας, Ευάγγελο Μαλλιώρα. Σήμερα, στην διαδοχή βρίσκονται τα τέσσερα εγγόνια, Φωτεινή, Αποστόλης, Αχιλλέας και Στέφανος, οι οποίοι αποφασίζουν να εξελίξουν το κοντοσούβλι.

Το νέο μενού της ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

Με τον εμπλουτισμό στο προϊοντικό του μείγμα και τη δημιουργία ακόμη περισσότερων δομών, το δίκτυο διασφαλίζει την καλή ποιότητα των προϊόντων του. Αλλάζει χαρακτήρα και από κατάστημα ταχείας εστίασης μετατρέπεται σε casual restaurant, αποδεικνύοντας ότι το παραδοσιακό κοντοσούβλι μπορεί πλέον να κλείνει το μάτι και στην πιο «κυριλέ» πλευρά της εστίασης!

mallioras-mprizola

Πέρα από τα σουβλάκια, το κοντοσούβλι και τις λοιπές ψητές απολαύσεις που «μυρίζουν παράδοση», στον κατάλογο προστίθενται το burger και οι τορτίγιες. Ενώ χάρη στην προσεκτική τυποποίηση που προκύπτει από το παρασκευαστήριο, κάθε γεύση, στην παραδοσιακή ή στη μοντέρνα της εκδοχή, φέρει μια μοναδική ταυτότητα, που συνδέεται άρρηκτα με την αλυσίδα ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ.

Παρασκευαστήριο τυποποίησης προϊόντων: Μια οικογενειακή υπόθεση

Η εταιρεία ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ φροντίζει να παραμείνει στην κορυφή της αγοράς στον χώρο της εστίασης και βρίσκει τον τρόπο. Γιατί θέλει να προσφέρει πάντα το πιο νόστιμο, παραδοσιακό και ταυτόχρονα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, το οποίο να διατηρεί σταθερή κι αναλλοίωτη τη γεύση του.

mallioras-burger

Τι κάνει, λοιπόν; Δημιουργεί το δικό της εργαστήριο τυποποίησης γεύσεων στη Λάρισα, καθιστώντας το μια οικογενειακή υπόθεση. Γιατί ο πατέρας της οικογένειας, Ευάγγελος Μαλλιώρας βρίσκεται πάντοτε στη διαδικασία τυποποίησης και ελέγχει, συμμετέχει και διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.

Θέλεις να γίνεις ο νέος franchisee της ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ; Μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ