Αρχική Νέα Mailo’s – The Pasta Project: Όταν η φρέσκια πάστα συνάντησε το street food!

Mailo’s – The Pasta Project: Όταν η φρέσκια πάστα συνάντησε το street food!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με τη street food κουλτούρα και τη λογική του fresh made, προσφέροντας στους υποψήφιους franchisees Mailo’s – The Pasta Project ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, όπως η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα.

Το Mailo’s Pasta Project δίνει σε ένα πιάτο τόσο οικείο και καθημερινό μια gourmet διάσταση. Είναι η «μαστοριά» της κουζίνας του Mailo’s. Είναι οι πρωτότυπες signature συνταγές. Είναι τα ποιοτικά υλικά, που με μεγάλη φροντίδα επιλέγει η ομάδα του Mailo’s από τους καλύτερους προμηθευτές. Semolina αλευριού από την Ιταλία, κοτόπουλα απ’ τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς και ιταλική παρμεζάνα 16μηνης ωρίμανσης.

mailos the pasta project proionta

To στέκι των pasta lovers

Πελάτης του Mailo’s – The Pasta Project είναι αυτός ή αυτή που ξέρουν από καλό φαγητό και μπορούν να το απολαύσουν οπουδήποτε. Με το εργαστήρι του Mailo’s μπορείς να απολαύσεις την πιο νόστιμη και αυθεντική  ιταλική μακαρονάδα στο λεπτό, όπου και όπως σου αρέσει, χωρίς να πολλά-πολλά. Έτσι, όπως είσαι όταν κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά, όταν τελειώνεις το μάθημα στη σχολή ή όταν θες να τσιμπήσεις κάτι μετά τα ποτά. Κάπως έτσι, ένα ετερόκλητο σύνολο ανθρώπων από κάθε γωνιά της Αθήνας σχηματίζει καθημερινά ουρές έξω από το εργαστήριο του Mailo’s – The Pasta Project, του επιτυχημένου concept που αναπτύσσεται μέσω franchising με τη συμβολή της εταιρείας εξειδικευμένων συμβούλων THE FRANCHISE CO.

mailos the pasta project proionta

Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee για το Mailo’s – The Pasta Project;

O ιδανικός franchisee του Mailo’s – The Pasta Project θα πρέπει να έχει πάθος για τα ζυμαρικά, να έχει αγάπη και όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί με ειλικρίνεια και κατανόηση με τον με την ομάδα του Mailo’s. Ακόμα να είναι σε θέση να πάρει πρωτοβουλίες και να έχει διάθεση να ασχολείται ενεργά στις καθημερινές ανάγκες ης επιχείρησής του. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ευέλικτη διαχείριση του χρόνου, η αυτοπαρακίνηση, η επίλυση πιθανών συγκρούσεων, η ικανότητα προσαρμογής, η ομαδικότητα και η δημιουργικότητα αποτελούν must χαρακτηριστικά του franchisee.

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee του Mailo’s – The Pasta Project;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ