Το Mailo’s – The Pasta Project αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του concept το οποίο παντρεύει την ιταλική γαστρονομία με την street food κουλτούρα. Ο παιχνιδιάρης Mailo μας προσφέρει ένα τόσο αγαπημένο και οικείο πιάτο σε μια νέα, πιο εθιστική διάσταση.
Από στόμα σε στόμα και από το ένα Instagram post στο επόμενο, η fresh pasta του Mailo’s – The Pasta Project έγινε το νέο talk of the town της Αθήνας. Ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας του Mailo’s είναι ότι καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει, στο διάλειμμα του από τη δουλειά ή πριν πάει σε ένα ραντεβού, να φάει κάτι γρήγορα, χωρίς όμως να στερείται ποιότητας και γεύσης. Για αυτό επιλέγει το Mailo’s που προσφέρει στον επισκέπτη άμεσα, ένα ποιοτικό μη τυποποιημένο φαγητό.
Οι ειδικοί γράφουν για το Mailo’s – The Pasta Project…
Μία ακόμα απόδειξη της επιτυχίας του Mailo’s – The Pasta Project , το οποίο αναπτύσσεται μέσω franchising, είναι ότι από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του έχει απασχολήσει τα πιο δημοφιλή μέσα της πρωτεύουσας, όπως η Lifo, η Athens Voice και το MAXMAG.
Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Mailo’s – The Pasta Project στο Κολωνάκι η Athens Voice έγραφε:
«Τις τελευταίες 20 μέρες οι περαστικοί στην Πατριάρχου Ιωακείμ κοντοστέκονται στο νούμερο 39, κάτω ακριβώς από την κόκκινη τέντα με την επιγραφή “Mailo’s”. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα ζυμαρικά και οι σάλτσες που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στη βιτρίνα, αφενός σου σπάνε τη μύτη, αφετέρου μαγνητίζουν την προσοχή σου. […] Εδώ μιλάμε για street food pasta κι αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζυμαρικά μπαίνουν σε συσκευασίες αρκετά βολικές για να τα φας… περπατώντας! Πρώτα διαλέγεις το ζυμαρικό της αρεσκείας σου, μετά τη σάλτσα που προτιμάς και είσαι έτοιμος! Το καλύτερο; Η ολόφρεσκη μακαρονάδα των ονείρων σου, ξεκινάει από €5,50»!
Τον Ιούνιο η Lifo έγραφε για το Mailo’s – The Pasta Project : «Ο Mailo, φέρνοντας την αυθεντική ιταλική εμπειρία από τα ταξίδια του σε διάφορες πόλεις της γειτονικής χώρας, θα σου δώσει γαστρονομικές χαρές που δεν φαντάζεσαι ότι χωράνε στο μαγικό Mailo’s Box. Μιλάμε για φρέσκια πάστα από ιταλικό βιολογικό αλεύρι, που δεν χρειάζεται πάνω από 2 λεπτά για να βράσει, με μια εξίσου φρέσκια σάλτσα που χρειάζεται άλλο τόσο για να ολοκληρωθεί στο πεντάλεπτο το απίθανο γεύμα σου».
Τέλος, στο Max Mag έγραψαν: «O Mailo γυρνώντας όλη την Ιταλία και παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια στη Γένοβα είναι ειδικός πλέον στο ζυμαρικό. Αποφάσισε να προσφέρει στους Αθηναίους καθώς επίσης και στους επισκέπτες της πόλης τη δυνατότητα να γευτούν αυθεντικές χειροποίητες ιταλικές συνταγές ζυμαρικών με αλεύρι από τη Βόρεια Ιταλία. Το καλύτερο; Μιλάμε για καθαρό street food κάτι που σημαίνει ότι σερβίρεται σε πολύ λειτουργικό box φαγητού στο χέρι. Μπορείς να το απολαμβάνεις όσο κάνεις τη βόλτα σου στη γύρω περιοχή. Μη διστάσεις να βγάλεις τις φωτογραφίες σου, να συνομιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και γιατί όχι και με τους διπλανούς σου λάτρεις των ζυμαρικών».
Όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει Mailo ’ s στη δική τους γειτονιά;
Η πρωτότυπη ιδέα του Mailo δημιούργησε ένα εύκολα αναγνωρίσιμο brand για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα. Όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει ένα από αυτά τα θαυματουργά εργαστήρια στη γειτονιά τους. Στο πρώτο εξάμηνο του 2021 προκειται να ανοίξουν, με την συμβολή της THE FRANCHISE CO., 6 νέα καταστήματα του Mailo’s – The Pasta Project.
Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee του Mailo’s – The Pasta Project;