Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s – The Pasta Project . Πλησιάζοντας στο εργαστήριο, το βλέμμα θα μαγνητιστεί από τη ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine.
Οι λαχταριστές μακαρονάδες του Mailo’s – The Pasta Project ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Μέσα σε λίγα λεπτά η artisanal και πιο «φρέσκια πεθαίνεις» μακαρονάδα μπαίνει σε κομψά κυπελάκια. Κάποιοι θα πάρουν τη μακαρονάδα τους στο χέρι, ενώ κάποιοι άλλοι θα την απολαύσουν στα άνετα τραπεζάκια έξω από το εργαστήριο του Mailo’s.
Γιατί Mailo’s – The Pasta Project;
Η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με τη street food κουλτούρα και τη λογική του fresh made, προσφέροντας στους υποψήφιους franchisees Mailo’s – The Pasta Project ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, όπως η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα…
Ωστόσο, αυτό ο συνδυασμός δεν είναι το μοναδικό συστατικό της επιτυχίας του Mailo’s – The Pasta Project. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε ότι:
- Είναι το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο street food concept στην κατηγορία φρέσκιας πάστας.
- Συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις, την ιταλική κουζίνα με τη street food κουλτούρα.
- Ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για γρήγορες, ποιοτικές και χορταστικές λύσεις.
- Βασίζεται σε αυθεντικές, πρωτότυπες και signature συνταγές.
- Έχει σχεδιαστεί ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.
- Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και τις πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
- Εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
Χρειάζεται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του δικού σου Mailo’s – The Pasta Project. Ακόμα το σκέφτεσαι;