Ο Mailo κατάφερε να ξετρελάνει όλη την Αθήνα με τις μακαρονάδες του. Καλοφαγάδες από όλη την Αττική,από τον Πειραιά μέχρι το Περιστέρι, και από την Κηφισιά μέχρι τη Βούλα, καταφθάνουν τον κέντρο της Αθήνας για να απολαύσουν τη μοναδική fresh pasta του Mailo, σχηματίζοντας καθημερινά ουρές.
Η επιτυχία του Mailo’s – The Pasta Project βασίζεται στο ότι πέτυχε να παντρέψει τη μαγεία της ιταλικής κουζίνας με τη street food λογική, προσφέροντας ένα value for money προϊόν. Ο Mailo ταξίδεψε στην Ιταλία για να μάθει πώς φτιάχνονται τα καλύτερα ζυμαρικά και επέστρεψε στην Ελλάδα για να φτιάξει το δικό του εργαστήρι χειροποίητων φρέσκων ζυμαρικών και να «τρελάνει» την Αθήνα με τις γεύσεις του. Λάτρης ο ίδιος των ζυμαρικών εξελίσσει συνεχώς το προϊοντικό μείγμα του Mailo’s – The Pasta Project προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες του.
Η πιο φρέσκια ιδέα στο franchising
Το Mailo’s – The Pasta Project είναι αυτή τη στιγμή μια από τις δυναμικότερες προτάσεις στον χώρο του franchising. Τα μικρά, αλλά θαυματουργά Mailo’s Boxes έχουν την ιδιότητα να ταξιδεύουν νοερά όσους τα απολαμβάνουν στα γραφικά σοκάκια κάποιας όμορφης ιταλικής πόλης. Μπορούν, επίσης, να χορτάσουν ακόμα και τον πιο πεινασμένο με τον πιο γευστικό τρόπο. Ενώ, έχουν γίνει ήδη «star» του Instagram.
Η επιτυχία του Mailo’s – The Pasta Project, που πλέον αναπτύσσεται και μέσω franchising, ήταν ότι κατάφερε να παντρέψει τη μαγεία της ιταλικής κουζίνας με τη street food λογική, προσφέροντας ένα value for money τιμές.
Στρωμένη πελατεία για κάθε νέο Mailo’s – The Pasta Project
Κάπως έστι, όλοι αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα ανοίξει ένα από τα θαυματουργά εργαστήρια του Mailo’s – The Pasta Project στη δική τους περιοχή…
Κεντρικά σημεία και περιοχές υψηλής εμπορικότητας είναι πλέον ώριμα να υποδεχτούν τα δικά τους καταστήματα Mailo’s – The Pasta Project . Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;
Μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του Mailo’s – The Pasta Project εδώ.