Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s – The Pasta Project . Από νωρίς το μεσημέρι, με τους εργαζόμενους στις γύρω επιχειρήσεις και όσους κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο, μέχρι αργά τη νύχτα, μετά τα ποτά, έξω από τo εργαστήριο του Mailo’s σχηματίζονται ουρές «πεινασμένων» για λαχταριστή και αχνιστή fresh pasta.
Το Mailo’s – The Pasta Project έχει μια ήδη στρωμένη και έτοιμη πελατεία. Από στόμα σε στόμα και από το ένα Instagram story στο επόμενο η fresh pasta του Mailo’s έγινε viral. Καλοφαγάδες από όλη την Αττική, από τον Πειραιά μέχρι το Περιστέρι, και από την Κηφισιά μέχρι τη Βούλα, καταφθάνουν τον κέντρο της Αθήνας για να απολαύσουν τη μοναδική fresh pasta του Mailo’s, σχηματίζοντας καθημερινά ουρές.
Οι ουρές στο Mailo’s – The Pasta Project ξεκινούν από πολύ νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα. Όταν όλες οι ώρες λειτουργίας είναι ώρες αιχμής, η κερδοφορία και η ρευστότητα της επιχείρησης είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, που εξασφαλίζει το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης franchise Mailo’s – The Pasta Project.
H fresh pasta έγινε street food την κατάλληλη εποχή
Η επιτυχία του Mailo’s – The Pasta Project βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο “πάντρεμα” της μαγείας της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα και μάλιστα στην πιο κατάλληλη στιγμή. Ανακαλύπτοντας την ομορφιά της βόλτας, του περίπατου και του πάρκου στην μετά την πανδημία εποχή, το φαγητό στο χέρι γίνεται η αγαπημένη συνήθεια του καταναλωτικού κοινού και επιλογή εξόδου. Μάλιστα, η νοστιμία του Mailo’s – The Pasta Project ανεβάζει αυτή την επιλογή σε άλλο επίπεδο.
Για τον franchisee του Mailo’s – The Pasta Project
Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες της δικής σου επιχείρησης franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project. Η υποστήριξη της μητρικής εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.