Αρχική Νέα Mailo’s – The Pasta Project: Επόμενος σταθμός…Πειραιάς!

Mailo’s – The Pasta Project: Επόμενος σταθμός…Πειραιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ένα μετά το άλλο “ξεπηδούν” τα νέα καταστήματα της αγαπημένης αλυσίδας Mailo’s – The Pasta Project. Αυτή τη φορά, ο Πειραιάς υποδέχτηκε το δικό του Mailo’s και όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος βρέθηκε εκεί για να δοκιμάσει και να ανακαλύψει τις μοναδικές δημιουργίες του καινοτόμου street food concept.

Πλέον είναι σίγουρο ότι σε όποια περιοχή και να ανοίξει το Mailo’s η επιτυχία είναι δεδομένη. Ο λόγος; Οι μοναδικές γεύσεις, το ξεχωριστό concept αλλά και η ομάδα υποστήριξης που στηρίζει κάθε νέο συνεργάτη.

mailos peiraias

Οργανωμένη ομάδα οδηγεί σε επιτυχία

Το Mailo’s διαθέτει ένα μοναδικό concept αλλά δεν φτάνει μόνο αυτά για να αναπτύσσεται επιτυχημένα. Εκτός από το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, η εταιρεία διαθέτει και ένα ολόκληρο οικοσύστημα υποστήριξης στο νέο συνεργάτη ώστε από την πρώτη μέρα, το κατάστημα του να λειτουργεί σωστά.

Το οικοσύστημα αυτό περιλαμβάνει πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη αλλά και του προσωπικού του, βέλτιστες πρακτικές για την σωστή λειτουργία του καταστήματος,  ενέργειες προώθησης και marketing. Με το τρόπο αυτό το κάθε νέο κατάστημα οδηγείται σε άμεση κερδοφορία εφόσον μεταδίδει εμπειρία Mailo’s που ο κόσμος έχει αγαπήσει.

mailo-fresh-street-pasta

Το δικό σου επιτυχημένο street food spot

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα κι ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς
Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ