Αρχική Νέα Mailo’s: Σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης με νέα καταστήματα!
Mailo’s: Σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης με νέα καταστήματα!

Mailo’s: Σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης με νέα καταστήματα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mailo’s The Pasta Project, ως το πλέον αναπτυσσόμενο street pasta franchise, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης, εγκαινιάζοντας οκτώ νέα καταστήματα έως τον Σεπτέμβριο. Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει περιοχές σε Ιωάννινα, Παγκράτι, Λάρισα, Καλαμάτα, Πανόρμου, με τις προσεχείς ανακοινώσεις καταστημάτων σε Ρόδο, Αιγάλεω, Ψυχικό, καθώς και δύο ακόμη στη Λεμεσό. Στοχεύοντας στρατηγικά διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees.

Mailo's Δάφνη

Προσαρμογή στις ανάγκες του κοινού

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Mailo’s The Pasta Project είναι η καινοτόμος προσέγγιση στη fresh pasta και το street food. Η κατηγορία καταστημάτων που δημιούργησε πολύ σύντομα κέρδισε την αποδοχή του κόσμου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και διευρύνοντας το κοινό του Mailo’s. Το concept έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές του κόσμου, που εξέφρασε ολοκληρωτικά την αγάπη του για τη fresh pasta και το street food. Με τα ακαταμάχητα αρώματα και τις εκρηκτικές αλλά εκλεπτυσμένες γεύσεις του, το Mailo’s The Pasta Project έχει βρει τον τρόπο να αιχμαλωτίζει και να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Mailo's The Pasta Project

Ενέργειες marketing που κερδίζουν τον πελάτη

Ως ένα καταξιωμένο πλέον δίκτυο franchise, το Mailo’s The Pasta Project εφευρίσκει διαρκώς νέους και ευφάνταστους τρόπους για να προσελκύει το κοινό του. Η ικανότητα του brand να επαναπροσδιορίζει το κοινό του και να προσαρμόζεται κατάλληλα στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις και τάσεις της αγοράς διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της. Η δυναμική και ζωντανή φύση του Mailo’s The Pasta Project έχει απήχηση στους πελάτες, οι οποίοι το επισκέπτονται συνεχώς, αναζητώντας νέες και συναρπαστικές γαστρονομικές – και όχι μόνο – εμπειρίες. Με τα επερχόμενα εγκαίνια των νέων καταστημάτων, το Mailo’s είναι έτοιμο να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης στην αγορά του fresh pasta. Επιλέγοντας επιλεκτικά στρατηγικές τοποθεσίες και επεκτείνοντας σε νέες περιοχές, το δίκτυο franchise στοχεύει να διατηρήσει την ισχύ του, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσελκύει μια ευρύτερη πελατειακή βάση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ