Αρχική Νέα Mailo’s The Pasta Project: Διαχρονικό και πάντα επίκαιρο όπως η αγάπη μας για τα ζυμαρικά!

Mailo’s The Pasta Project: Διαχρονικό και πάντα επίκαιρο όπως η αγάπη μας για τα ζυμαρικά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ξεκίνησε από το Κολωνάκι και επεκτάθηκε σε Περιστέρι, Χαλάνδρι αλλά και Κύπρο, εντός του Mall of Engomi, μέσω συνεργασιών franchise. Ο λόγος για το Mailo’s The Pasta Project, τη διαχρονική πρόταση franchise που αποτελεί ένα γευστικό «ταξίδι» στην Ιταλία, προσφέροντάς μας σε γενναιόδωρες μερίδες φρέσκια ζυμαρικά με χειροποίητες, κολασμένες σάλτσες! Και η επιτυχία του Μailo’s συνεχίζεται με νέα ανοίγματα σε Νέα Σμύρνη, Mall of Cyprus, Πειραιά, Γλυφάδα και Μαρούσι, μοιράζοντας απλόχερα απόλαυση και νοστιμιά στους απανταχού pasta lovers!

mailos franchise chalandri fans
Ένα διαχρονικό & κερδοφόρο street food spot

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς

mailos franchise chalandri2

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια του Mailo’s The Pasta Project, ο franchisee πετυχαίνει ταχεία διείσδυση στην αγορά, επωφελούμενος από το brand awareness με τους χιλιάδες πιστούς followers που τον ακολουθούν όπου και αν ανοίξει το κατάστημά του! Σε συνδυασμό με τα εργαλεία που του δίνονται από τη μητρική εταιρεία, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της δικής του επιτυχημένης και κερδοφόρας επιχείρησης.

Για το δικό σου Mailo’s, μπες εδώ!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ