Αρχική Νέα #MadewithAB: Συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος με γνωστούς FOOD BLOGGERS

#MadewithAB: Συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος με γνωστούς FOOD BLOGGERS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τη νέα ενέργεια # MadewithAB που μόλις ξεκίνησε όλοι οι πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκουν γευστικές συνταγές που ετοιμάζουν μόνο για αυτούς γνωστοίfood bloggers!

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με γνωστούς food bloggers που έχει ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου .

Όλοι όσοι «ξεφυλλίσουν» το15νθήμερο έντυπο προσφορών θα έχουν την ευκαιρία να βρουν απλές και πεντανόστημες συνταγές με τα προτεινόμενα προϊόντα του εντύπου. Επιπλέον, σκανάροντας το QRcode που υπάρχει στο έντυπο, θα «μεταφέρονται» απευθείας στο Youtube κανάλι της εταιρείας, για να παρακολουθήσουν τους experts του φαγητού να  δείχνουν βήμα βήμα την προετοιμασία των αγαπημένων συνταγών.

Η ενέργεια #MadewithAB, εγκαινιάζεται με τη συνταγή «Νηστίσιμο Πλιγούρι Σαλάτα, με Ρεβίθια, Αμύγδαλα και Ντρέσινγκ Πορτοκαλιού» από την food blogger “The Foodie Corner”, ενώ στο επόμενο τεύχος η ίδια προτείνει μία υπέροχη συνταγή για το Πασχαλινό τραπέζι!

Οι συνταγές θα είναι διαθέσιμες στο ab.gr και μέσω των social media της ΑΒ Βασιλόπουλος (facebook, Youtube, Instagram, και Twitter), του AB Touch Point και του ΑΒ Mobile App. Eπίσης στα βασικά προϊόντα της συνταγής έχουν προστεθεί badges που οδηγούν απευθείας στις προϊοντικές σελίδες του ΑΒ Click2Shop.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ