Αρχική Νέα LPP η νέα πολωνική προσθήκη στην ελληνική αγορά

LPP η νέα πολωνική προσθήκη στην ελληνική αγορά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Από ότι φαίνεται η ελληνική αγορά αναδεικνύεται ως ιδιαίτερα ελκυστική για τους retailers της ανατολικής Ευρώπης καθώς μετρά την Pepco η οποία είχε ανακοινώσει ότι θα ανοίξει 12 καταστήματα στην πρωτεύουσα μέσα στο φθινόπωρο, άλλη μια νέα πολωνική εταιρία κάνει μια δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τον πολωνικό, όμιλο λιανικής πώλησης γρήγορης μόδας (fast fashion) LPP ο οποίος ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στη χώρα μας το 2023 για να προστεθεί στο δυναμικό της Ελλάδας. Ο όμιλος LPP θα καταφθάσει στην χωρά μας με το brand Sinsay.  Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η Κύπρος, όπου πρόκειται να αναπτυχθεί η Reserved, μέσω συστήματος franchise. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η χώρα μας όπως και η Ιταλία έχουν χαρακτηριστεί ως «πολλά υποσχόμενες» από την LPP.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που η πολωνικές εταιρίες στράφηκαν προς τις πιο μεσογειακές αγορές  ήταν και η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του ομίλου για επέκταση σε νέες αγορές,

Ποιος είναι ο όμιλος LPP

Η LPP έχει μια 30ετη παρουσία στον χώρο της γρήγορης μόδας ενώ έχει μια παρουσία σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή, ενώ μετράει πάνω 2.000 καταστήματα σε όλων των κόσμο.

Πλέον το μόνο που έχει μείνει είναι να δούμε το πως θα αντιδράσει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό στο λανσάρισμα αυτού του νέου brand.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ