Αρχική Νέα LICE CLINICS, η Νο1 επιλογή των γονιών διεθνώς!

LICE CLINICS, η Νο1 επιλογή των γονιών διεθνώς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η LICE CLINICS βοηθά υποψήφιους συνεργάτες να χτίσουν το μέλλον τους, προσφέροντας λύσεις και στους ίδιους, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα φθειρίασης. Αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο καταπολέμησης ψειρών με 200+ franchise σε 32 χώρες ανά τον κόσμο, το οποίο έχει επεκταθεί δυναμικά και στην Ελλάδα με  3 κέντρα σε Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη, ενώ αναμένονται νέα ανοίγματα σε Νάξο και Περιστέρι!

Οι περισσότεροι από εμάς σε μικρότερη ηλικία έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα φθειρίασης στο τριχωτό της κεφαλής και έχουμε ξοδέψει χρόνο, αλλά και χρήμα για να απαλλαγούμε από αυτή την άσχημη εμπειρία. Μάλιστα, σύμφωνα με στατιστικές, το 48% των παιδιών ηλικίας από 4 έως 11 ετών στην Ελλάδα θα προσβληθούν από ψείρες σε κάποιο χρονικό στάδιο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, γίνεται αντιληπτή η μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην αγορά. Τώρα με τη LICE CLINICS, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να αποκτήσει το δικό του κέντρο καταπολέμησης ψειρών, χρησιμοποιώντας τις πρωτοποριακές, 100% φυσικές μεθόδους που εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες στον κόσμο, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Στην επιτυχία της LICE CLINICS βασικό ρόλο διαδραμματίζει το εκπαιδευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί αποκλειστικά την πατενταρισμένη συσκευή AirAllé, εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον ΕΟΦ. H συσκευή εφαρμόζει αέρα στο κεφάλι στην κατάλληλη θερμοκρασία και προκαλεί την αφυδάτωση και την εξάλειψη των ψειρών και των αυγών τους.

Ο υποψήφιος συνεργάτης της LICE CLINICS δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς λαμβάνει πλήρη εκπαίδευση με πιστοποίηση και εκείνος, αλλά και το προσωπικό του, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του νέου κέντρου που θα αποκτήσει. Επιπλέον, προσφέρεται μια πλήρης γκάμα ευκαιριών επικοινωνίας και μάρκετινγκ στις οποίες θα συμμετάσχει τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Τέλος, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να επεκτείνει την επιχείρησή του όσο αυξάνεται η ζήτηση. Το ευέλικτο concept LICE CLINICS, ιδανικό για multi-unit συνεργασίες, δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες/ franchisees να αποκτήσουν άδειες σε πολλαπλές γεωγραφικές περιοχές!

Μάθε πώς θα γίνεις μέλος του δικτύου LICE CLINICS, εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ