Έκανε τα πρώτα της βήματα το 2010 στη Χαλκιδική και μετατράπηκε αμέσως σε πρώτη επιλογή για νόστιμους, ποιοτικούς και δημιουργικούς μεζέδες. Το 2014 η Μασσαλία συστήνεται και στη Θεσσαλονίκη, όπου αγαπιέται με την ίδια ένταση.
Με ελληνική ταυτότητα και δημιουργικό ταπεραμέντο, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο με σαφή προσανατολισμό, οργάνωση και τυποποίηση, αποτελώντας μια μοναδική επιλογή στο franchising της εστίασης.
Δημιουργικά πιάτα, για γευστικά ταξίδια
Έχουν διακριθεί για τη μοντέρνα και διαφοροποιημένη τους προσέγγιση στην εστίαση. Κάθε γεύση, μια δημιουργική σύνθεση των ποιοτικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούν πάντοτε τα Μασσαλία. Κάθε γευστική αφήγηση παραπέμπει σε μέρη της Μεσογείου, καθώς τόσο τα υλικά, όσο και οι συνταγές ταξιδεύουν σε αγαπημένους γευστικούς προορισμούς που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη.
Ο κατάλογος ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με βάση τις νέες προτιμήσεις και ανάγκες του κοινού και δημιουργείται πάντα με άποψη και φροντίδα από τους… «ειδικούς της πείνας». Μπιφτέκι με chimichurri,χειροποίητη πάπρικα και πατάτες ή μελωμένη πανσέτα στη σχάρα με πουρέ μελιτζάνας και μους φέτας είναι κάποιες από τις επιλογές του τωρινού καταλόγου που… λιώνουν στο στόμα.
Πώς επωφελείται ο franchisee από την πρόταση «Μασσαλία»;
Η πρόταση franchise Μασσαλία χαρακτηρίζεται από υψηλή κερδοφορία, την ίδια στιγμή που διαθέτει μια ξεκάθαρη ταυτότητα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη στον μελλοντικό συνεργάτη, ενώ ο συνεργάτης- franchisee επωφελείται από την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία.
Παράλληλα, οι κεντρικές συμφωνίες που η μητρική εταιρεία έχει συνάψει με ποιοτικούς προμηθευτές και οι ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ αποτελούν σημαντικές παροχές κι οφέλη. Με υψηλή ρευστότητα και μεγάλα περιθώρια κέρδους, η Μασσαλία προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία franchise σε έναν από τους πιο ελκυστικούς χώρους της αγοράς.