Αρχική Νέα Έκθεση Be My Franchise στην Τουρκία με μεγάλες δυνατότητες

Έκθεση Be My Franchise στην Τουρκία με μεγάλες δυνατότητες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πρώτη και μοναδική έκθεση franchise της Τουρκίας επιστρέφει για 16η χρονιά! Το Be My Franchise που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για το θεσμό και ταυτόχρονα μια μοναδική ευκαιρία για υποψήφιους επενδυτές να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τα κυρίαρχα concepts της αγοράς.

To Franchising στην Τουρκία εξακολουθεί να αναπτύσσεται χάρη στο υψηλό ποσοστό νεαρού πληθυσμού της χώρας και την προνομιακή γεωγραφική τοποθεσία, εφαλτήριο για άνοιγμα σε αγορές όπως η Μέση Ανατολή, η Ευρώπη και η Βόρεια Αφρική. Ταυτόχρονα, η τουρκική κυβέρνηση ενισχύει την επιχειρηματικότητα προσφέροντας ισχυρά οικονομικά κίνητρα, ενώ οι τράπεζες παρέχουν συμφέροντα χρηματοοικονομικά πακέτα.

H αγορά παρουσιάζει πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τον κλάδο της εστίασης και της ένδυσης μέχρι τον κλάδο της εκπαίδευσης, της λιανικής, του fitness και του οικιακού εξοπλισμού, οι οποίες και θα έχουν την τιμητική τους στην έκθεση τον Οκτώβριο.

Εσείς ξέρατε ότι:

  1. Το 1985 άνοιξε στην Τουρκία το πρώτο fast food κατάστημα της ο αμερικανικός κολοσσός, McDonald’s
  2. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Τουρκική Ένωση Franchise (UFRAD), στην Τουρκία υπάρχουν πάνω από 3.000 brands με 60.000 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Το 36% αυτών είναι ξένες αλυσίδες και το 64% τουρκικές.
  3. Η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να δεχθεί επενδύσεις σε franchise αξίας  50 δις συνολικά
  4. Πάνω από 120 τούρκικα brands λειτουργούν σε όλο τον κόσμο.
  5. Η έκθεση Be My Franchise Franchising& Dealership είναι η πρώτη και η μοναδική έκθεση της Τουρκίας για το franchising.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση Be Μy Franchise εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ