Αρχική Νέα Κρεατοφαγείον, το franchise concept με το ζουμερό κρέας, τις ρετρό πινελιές και το φιλικό σέρβις

Κρεατοφαγείον, το franchise concept με το ζουμερό κρέας, τις ρετρό πινελιές και το φιλικό σέρβις

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Κρεατοφαγείον μας καλωσορίζει σε ένα πάρτι γεύσεων, όπου το κρέας έχει την τιμητική του! Ο κόσμος έχει αγαπήσει το Κρεατοφαγείον, γιατί στον χώρο του ξέρει πως θα βρει ζουμερά κρέατα, στις πιο large εκδοχές της αγοράς, σε value for money τιμές! Πάντα προσηλωμένο στην ποιότητα, το Κρεατοφαγείον δεν χρησιμοποιεί προμαγειρεμένα ή κατεψυγμένα κρέατα, ενώ όλα είναι αυστηρά ελληνικής προέλευσης.

Για αυτό και η γεύση τους είναι μοναδική και σε κάνει να το ερωτεύεσαι από την πρώτη… μπουκιά!

941c9d81a9

Το franchise concept Κρεατοφαγείον επαναπροσδιορίζει την ελληνική ταβέρνα, αλλάζοντας την παραδοσιακή εστίαση, καθώς εισάγει στο μενού του νέες ελληνικές συνταγές που ξυπνούν αναμνήσεις παλιών αγαπημένων εποχών. Με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, όπως πικάντικο λουκάνικο Σερρών, Φάβα Σαντορίνης, εκπληκτικό Μαστέλο Χίου κ.λπ., το Κρεατοφαγείον έχει καθιερωθεί ως η Νο1 επιλογή για πεντανόστιμα ελληνικά πιάτα και καλοψημένο κρέας, καλύπτοντας 100% την ανάγκη του καταναλωτή για ποιότητα, ποσότητα, γεύση και οικονομία.

Παράλληλα, η εξυπηρέτηση διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διαφοροποίηση του Κρεατοφαγείον. Η ομάδα του δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς για τους πελάτες του Κρεατοφαγείον, η φιλική εξυπηρέτηση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά καθημερινότητα. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με ρετρό στοιχεία, που ταξιδεύουν τον πελάτη σε παλιές, αγαπημένες εποχές.

Το Κρεατοφαγείον είναι ένα εδραιωμένο brand που έχει αποκτήσει «πιστούς» πελάτες. Ο υποψήφιος συνεργάτης απλώς ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή της ομάδας διοίκησης, η οποία του μεταφέρει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία ετών. Επίσης, το προϊοντικό μείγμα του Κρεατοφαγείον δεν γνωρίζει εποχικότητα, καθώς το κρέας αποτελεί μια διαχρονική επιλογή στη διατροφή του Έλληνα καταναλωτή. Επιπλέον, ο franchisee επωφελείται από τα 3 profit centers που ενισχύουν την κερδοφορία, αφού ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε στο κατάστημα (Sit in, Take away), ή τηλεφωνικώς (Delivery).

Περισσότερα για το franchise concept Κρεατοφαγείον, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ