Αρχική Νέα Κρεατοφαγείον: αγαπημένες γεύσεις με ρετρό πινελιές!

Κρεατοφαγείον: αγαπημένες γεύσεις με ρετρό πινελιές!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δεν υπάρχει λάτρης του καλού κρέατος που να μην γνωρίζει τι εστί Κρεατοφαγείον! Μας συστήθηκε το 2013 και έκτοτε έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης όσων αγαπούν το ποιοτικό κρέας και τις πατροπαράδοτες γεύσεις.

Ο χώρος του ατμοσφαιρικός! Στους τοίχους του δεσπόζουν κάδρα με φωτογραφίες από ταινίες του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και κάδρα με παλιές έντυπες διαφημίσεις που έχουν μείνει στην ιστορία. Χαρακτηριστικό στοιχείο των καταστημάτων που έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση των πελατών είναι ο κλασικός μαυροπίνακας στον οποίο αναγράφεται όλο το μενού του Κρεατοφαγείον, ενώ ο εντυπωσιακός τοίχος με τα ράφια και τα συρτάρια που θυμίζουν παλιό παντοπωλείο, ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική εικόνα του concept.

Όλα τα παραπάνω αποπνέουν μια αύρα ζεστασιάς και συντελούν στη δημιουργία ενός μοναδικού κλίματος οικειότητας που μας «ταξιδεύει» σε παλιές, αγαπημένες εποχές.

Γιατί franchising με Κρεατοφαγείον ;

  • Για το αποδεδειγμένα επιτυχημένο concept με εδραιωμένο brand, αφοσιωμένους πελάτες και σημαντική εμπειρία στον κλάδο της Εστίασης.
  • Για το προϊοντικό μείγμα που βασίζεται στο ποιοτικό, ζουμερό κρέας. που δεν γνωρίζει «εποχικότητα», καθώς καταναλώνεται ευχάριστα όλες τις εποχές.
  • Για τη διασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας τον προϊόντων του. Δεν χρησιμοποιούνται ποτέ προμαγειρεμένα ή κατεψυγμένα κρέατα.
  • Για την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει.
  • Για τα 3 Profit Centers που ενισχύουν την κερδοφορία. Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε στο κατάστημα (sit-in, take away), ή τηλεφωνικώς (delivery).
  • Για την πολυετή πείρα της ομάδας διοίκησης. Οι στρατηγικές συμφωνίες με επιλεγμένους προμηθευτές εξασφαλίζουν την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές.
  • Για το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς.

Το Κρεατοφαγείον αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία στη δυναμική αγορά της εστίασης με ρετρό πινελιές και επιστροφή στην παλιά εποχή…για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ