Αρχική Νέα Κουλουράδες: Νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Κουλουράδες: Νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οι Κουλουράδες συνεχίζουν να αναπτύσσονται, με τη δημιουργία ακόμα ενός καταστήματος στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 150 . Έτσι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά την ευρεία γκάμα των προϊόντων, με πρώτο και κύριο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Μεγαλώνει, λοιπόν, ακόμα περισσότερο η οικογένεια  για τους Κουλουράδες που έχουν στο επενδυτικό τους πλάνο και την δημιουργία της πρώτης καντίνας που αναμένεται να ανοίξει στο Περιστέρι (Λεωφ. Αθηνών 22-28). Η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προσφέροντας παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα).

Στο μεταξύ, εκτός από την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, το δίκτυο Κουλουράδες πέτυχε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα και γι’ αυτό του απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ