Αρχική Νέα Koi Sushi Bar: Νέο κατάστημα franchise στο Περιστέρι

Koi Sushi Bar: Νέο κατάστημα franchise στο Περιστέρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ένα ακόμη κατάστημα Koi Sushi Bar θα ανοίξει τις πόρτες στο Περιστέρι. Η συνεχής αύξηση των καταστημάτων του δικτύου αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την έντονη δυναμική και την αναπτυξιακή πορεία του Νο1 Sushi Bar της ελληνικής αγοράς.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κατάστημα franchise αποτελεί το τρίτο κατά σειρά στο οποίο συμμετέχει ως συνέταιρος ο Σπύρος Πεπελάσης (Franchisee των Koi στο Παγκράτι και τη Νέα Σμύρνη).

Koi Sushi Bar

«Η συνεργασία μας με το Koi είναι πολύ καλή, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε τρία καταστήματα. Από την πρώτη στιγμή το δίκτυο μάς βοήθησε με την εκπαίδευση των μαγείρων αλλά και του υπόλοιπου προσωπικού. Μας υποστήριξε, επίσης, στην κατασκευή και το στήσιμο των καταστημάτων», αναφέρει ο κ. Πεπελάσης.

Το νέο κατάστημα της οδού Πελασγίας θα δουλεύει κυρίως take-away και delivery, ενώ θα υπάρχει και χώρος για καθήμενους. Επίσης, θα διαθέτει bar open, το οποίο θα επιτρέπει στον πελάτη να βλέπει τη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων.

Τα Koi απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή

Η επιτυχία της αλυσίδας Koi μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι τα προϊόντα της αλυσίδας απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος επιζητά την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων. Τα Koi Sushi Bar προσφέρουν ένα premium γεύμα σε προσιτές τιμές. Όσο για το μενού, φροντίζουν για τη συνεχή ανανέωση των γεύσεων, σε έναν εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο κατάλογο γεύσεων.

Ένα concept φιλικό για τον franchisee

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Koi Sushi Bar είναι η απλότητα στο επίπεδο της λειτουργίας. Ο υποψήφιος franchisee μπορεί εύκολα να ενταχθεί στο σύστημα του Koi Sushi Bar, μετά από την κατάλληλη εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση.

Koi Sushi Bar

Το Koi Sushi Bar προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο και ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης επιτυγχάνοντας υψηλή κερδοφορία και διαρκείς αποδόσεις για τους υποψήφιους franchisees.

Το ευέλικτο concept περιλαμβάνει τρια profit centers για sit-in, take-away και delivery και δύο διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς!

 

Για το δικό σου Koi sushi bar, μπες εδώ !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ