Αρχική Νέα Koi sushi bar: Μια αυθεντική γιαπωνέζικη εμπειρία στο franchising

Koi sushi bar: Μια αυθεντική γιαπωνέζικη εμπειρία στο franchising

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η casual street αισθητική σε συνδυασμό με τον αέρα της ιαπωνικής κουλούρας που αποπνέει ένα κατάστημα KOI, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε ένα ιδιαίτερο και φιλικό περιβάλλον που διατηρεί πιστούς τους υφιστάμενους πελάτες και προσελκύει διαρκώς νέους.

Πρόκειται για ένα γνήσιο sushi bar που στηρίζεται σε 3 βασικές αξίες: το ποιοτικό προϊόν, τις προσιτές τιμές και τη φιλική εξυπηρέτηση. Το νούμερο ένα ethnic concept, διαγράφει το δικό του success story, μέσα από μια πρόταση που ήρθε γιατί… έλειπε από την ελληνική αγορά.

Το KOI sushi bar ήρθε να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη: Νόστιμο και ποιοτικό sushi για… μικρούς, μεγάλους, παρέες και  ζευγάρια. Σε μια ώριμη πλέον αγορά προσφέρει το αγαπητό σε πολλούς sushi σε ένα χορταστικό γεύμα που συνδυάζει ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές.

Το KOI sushi bar πρωτοεμφανίστηκε πριν από 4 χρόνια και μετατράπηκε αμέσως στον απόλυτο προορισμό για γρήγορο, ποιοτικό, νόστιμο και οικονομικό sushi. Τα 12 συνολικά καταστήματα που απαρτίζουν την αλυσίδα αποτελούν τρανή απόδειξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας αλλά και της ανταπόκρισης του κοινού.

Μάθε περισσότερα για το Koi sushi bar εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ